Ar Ramūnas Šiškauskas atsigaus?
Ar R. Šiškauskas atsigaus iki olimpiados? nes panašu kad jo sportinė forma nėra labai gera…kaip parodė finalo serija su žalgiriu…
Juk ne Šiškauskas vienas prieš Žalgirį lošė… Nėr kur jam atsigavinėt, nebetobulėja, bet nesakyčiau kad ir prastai labai žaist būtų pradėjęs…
o kas jam nutike?
nors esu Z fanas, bet tikrai linkiu jam sekmes ir geriausias variantas butu palikti Ryta ryte jis tik zlunga, o kai i rinktine patenka iskart matosi atsigavimas
ryte kazkas nesvaru man atrodo
pritariu,Siskai reikia minti greiciau is to ryto nes ten tik zlugdomi zaidejai ir viskas
nesamone parasei,yra geru zaideju ten,kaip i visur.
geru gal ir yra, tik va nieko jiem ten gero, tobulejimo nerasta
hameriux, o kas zalgiry patobulejo?
porteri, ar tu matai po aikstele toki serapina lakstant, jankuna, kad ir gusta(2 secundes atskira kalba)?
aisku maciau,kaip lakste taip ir laksto.Jankunas molodec,gustas susiko macaby macha.
tobulejimas nedidelis.ryte tas pats.kasei pzdiejc.
be negru ne is vietos
Shiskai reiketu varyti is ryto kuo greiciau.Jam reikia zaisti aukstesniam lygyje.Tik tada ir bus tobulejimas.Beda tame,kad lygtais jo sutartis su rytu berods pasirasyta dar porai metu.Robertui tai pat ne vieta tokioje komandoje.
araratas teisingai
gerai kad manes ner lietuvoj tai teliko tikrai nebebutu
nesusireiksmink cia
kazkaip serapinas dar neblogai ir palaksto, troicus pameto, neblogai ginasi…o ka delininkaitis, jasaitis, kuris daug laksto, bet nieko netobuleja…
Porteris rašė:
be negru ne is vietos
tokia siu dienu kasio realybe…
fotikas esi turbut zalgirio fanas, labai saliskai matai viska.man px ir ant rytas ir ant Zalg as matau krize.