Ar raganos egzistuoja?
kaip manot ar siais laikais yra raganu(nebutinai tokiu, kurios ant sluotos skraido)?
patikek , yra
Šiais moderniais laikais, šluotas pradeda keisti visokie malūnsparniai, boengai, concordai ir pan. Nebe tie laikai, kad su šluota skraidytų.
Malūnsparniai? Tikiuos tu čia ne apie LT Prezidentą?
O ir šiaip, temos autorės norėčiau paklausti… o kas yra ragana? kaip ją atpažinti? ką ji veikia? sudarinėja horoskopus ar kažką kito?
Ir apie prezidentą. Tas irgi ragana nemažesnis
Aisku,kad yra-geros ir blogos.Geriau gyvenime sutikti tik geras,kad nepakenktu,nenuziuretu,neuzkalbetu blogosios.
O ir šiaip, temos autorės norėčiau paklausti… o kas yra ragana? kaip ją atpažinti? ką ji veikia? sudarinėja horoskopus ar kažką kito?
matai, sunku nupasakoti raganos ishvaizda, nes vienos ish ju buna geros,kitos-blogos. bet shios moterishkutes turi kazhka tokio, kad jas pamachius, kunu nubega shiurpuliukai, pasishiaushia plaukai
bet kaip jau sakiau, jos buna geros ir blogos. tfu, tfu, tfu su blogom dar neteko susidurti ir noreciau, kad ir netektu. o geros-vos paziureje, gali jausti kaip tu jauties, kur tau skauda ir pan.
anxciau Lietuvos kaimuose budavo moterishkes, kurios uzsiimdavo kudykiu priemimu, gyde zolelem, jas tik kitaip vadindavo, o ish tikruju jos ir ir buvo tos gerosios raganos
o as patyrusi ragana geriete taip mane apiformino banga, gal ir nieko, verta keistis
Yra yra vieną jau matote
O šiaip tai aišku kad yra
uch, kraupiu straipsniuku ne vien apie raganas radau. kieno nervai stiprus, galit ir pries miega paskaityti…
http://ateiviai.phplabs.net/skaityti.php?raganos
yra tu raganu, tik jos nera tokios, kaip viduramziais buvo vaizduojamos.
hmz…sutiksi-suzinosi
Egzistuoja Ju yra ir Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje… Žodžiu, dabar ne nuotaika rašyti daugiau, bet Lietuvoje vyksta raganų susitikimai ir t.t. Teko skaityti spaudoje, bet dabar tiksliai neacimenu
saip as, peveze, turejau omeny ne tas raganas, kurios buria kortom ar zolytem … jei taip tai ir mane galima prisikirt …
O saip esu sutikusi viena moteriske … pagal isvazda normali moteris … ce mamos bendradarbe …bet jinai turi tokia galia pries kita zmogu … verta jai pasiziuret i tave ir pasakyt koki komplimenta, arba saip gerus zodzius … atsitinka atv proceas … kita diena jautiesi va taip … pvz, atejo viena
su nauju sijonuku, ta zinoma pagyre jos gera skoni bei grazias kojas …atspekit kita diena i darbo atejo su gipsuota koja … parduotuveje buvau ja sutikus … ta pamacisui pradejo girti kaip as panasi i motina ir kokia esu …
po jos susitikimo, grizus namo teko rimtai atsigult i lova visai savaitei …
…
svarbiausia jinai tai zino, ir tuom naudojasi manipuliuoja kitus zmones … kas yra blogiausia …
Claudy rašė:
… pvz, atejo vienasu nauju sijonuku…
Sorry, nesusivaldziau.
Aisku raganu yrakas antra moteris!
Claudy rašė:
saip as, peveze, turejau omeny ne tas raganas, kurios buria kortom ar zolytem … jei taip tai ir mane galima prisikirt …O saip esu sutikusi viena moteriske … pagal isvazda normali moteris … ce mamos bendradarbe …bet jinai turi tokia galia pries kita zmogu … verta jai pasiziuret i tave ir pasakyt koki komplimenta, arba saip gerus zodzius … atsitinka atv proceas … kita diena jautiesi va taip
… pvz, atejo viena
su nauju sijonuku, ta zinoma pagyre jos gera skoni bei grazias kojas …atspekit kita diena i darbo atejo su gipsuota koja … parduotuveje buvau ja sutikus … ta pamacisui pradejo girti kaip as panasi i motina ir kokia esu …
po jos susitikimo, grizus namo teko rimtai atsigult i lova visai savaitei …
…
svarbiausia jinai tai zino, ir tuom naudojasi manipuliuoja kitus zmones … kas yra blogiausia …
viena su sijonuku?
Seip man irgi yra pasitaike tokiu situaciju,kada pabendravus su zmogumi keleta dienu jautiesi labai blogai.Va ne per seniausiai buvo tokia situacija,susitikom su vienu zmogumi,tiesiog pasisnekejom ir tiek…bet
Bunant prie to zmogaus tiesiog pradejo svaigti galva,daresi tamsu akyse,vos pastovejau ant koju,o jis kazka snekejo: "puikiai atrodai,gera laikysena" …bla bla bla…
Kai issiskyrem,pasijutau tikrai geriau
Gal cia sutapimas,o gal zmogaus kazkoks poveikis…
pasinaudosiu tema…Gal zhinote kokios literaturos, ar kokiu adresu apie raganas? Reikia man parashyti apie jas
miss666 rašė:
vienasu sijonuku?
Seip man irgi yra pasitaike tokiu situaciju,kada pabendravus su zmogumi keleta dienu jautiesi labai blogai.Va ne per seniausiai buvo tokia situacija,susitikom su vienu zmogumi,tiesiog pasisnekejom ir tiek…bet
Bunant prie to zmogaus tiesiog pradejo svaigti galva,daresi tamsu akyse,vos pastovejau ant koju,o jis kazka snekejo: "puikiai atrodai,gera laikysena" …bla bla bla…
Kai issiskyrem,pasijutau tikrai geriau
Gal cia sutapimas,o gal zmogaus kazkoks poveikis…
tokie dalykai vadinami: susidurimas su stiprios energijos zmogumi arba energijos vampyru, bet manau, kad tai kazkuria prasme yra susije su raganomis.
teko ir man patirti tokia situacija.