Ar priimtumete ...ir ar...

Ar priimtumete …ir ar…

Na vat toks klausimukas seniems uzsienio asams:

Jei as, 40+ diedas, nutarciau atvaziuoti i USA, GB ar net Okeanija? Ar priimtumete kaip, bent is matymo pazystama? Nekaltas Ir ar butu skirtumas jei atvaziuociau su 5000 USD arba su 10000 USD? Jei neturi artimuju Jusu krastuose, tai nuo ko pradeti?

As manau daugiau klausimu visiems butu:

• Kiek ilgai zadetum likti?
  • Ka noretum daryt?
  • Beveik visur JAV-ese reiketu automboliu, tai islaidos, islaidos…

Smagu, Okai! Kada? Kas uzejo? Pavasaris? Liežuvis Cha cha

Nu va, tikiuosi parduoti truputi Palangos smelio Cha cha, o tada bus matyt Mirkt

Gal ne i tema bet ka turi omeny? Ka pardavineji?

Ai, dar klausi kiek ilgai?Nekaltas Na gi kaip jus ten tariate - everythink depence on you? Cha cha
Ziurint kaip sekmingai viskas eitusi, bet manau, kad isskyrus spiritizmo seansa abiturientiskoje klaseje, kai man buvo isprognozuota, kad antra gyvenimo puse praleisiu vakaruose, mane nelabai kas risa su sveciomis salimis Mirkt… Tiesiog nezinau atsakymo i si klausima…

2ozzy
Na, atleisk, nenoriu pletotis, manau, kad Banga ne ta "scena", kur tureciau sneketi ka… Na, siaip, manau, kad supratai, kad zemes ploteli, bet ar tai tave gali sudominti?Apakęs
Nors, jei tikrai idomu ne tik smalsumo sumetimais - paieskokime kitu kontaktu, OK?

Na, suprantama… Esi spontaniskas ir nori pradeti nauja gyvenimo etapa.Gerai Cha cha

Aisk suprantu. 2Darpo1 laba ryta Ruta su sventem dar syki Šypsena

[quote]ozzy rašė:
Aisk suprantu. 2Darpo1 laba ryta Ruta su sventem dar syki Šypsena
[/quote]

Sveikas, ozzy! Labas Atrodo, kad prisikelimo misios cia Bangoje!
Su sventem, su sventem! Cha cha
(bandziau anksciau atsakyt, bet Banga uzmigo; tada ir as) Pavargęs

As tai be miego jau 21h Liūdnas darbe bardakas. Airija savaitgaliais uzgeria tai ner kam dirbt… Po visu svenciu…

Tai ir vel savaitgalis, vel tau kancios naktis nusimato?NekaltasŠypsena

NE TAVES SENIO NIEKAIP NEPRIIMCIAU!!!

toKotryna21
O mane ar priimtum?Labas

Tu cia gal apie lova?Nekaltas Juokiasi

Xa! Dabar paziurejau profaile, gi Katenka21 Kaune gyvena Juokiasi Tai aisku, kad manes nepriimtu, man ir nereikia Liežuvis

ne as viena nepriimciau!!!reik paciam suktis!!!VeeeVeeeVeeeVeeeVeeeVeeeVeeeKiaulėKiaulėKiaulėKiaulėKiaulėKiaulė

Viskas aisku su tavimKiaulė. Nenuostabu kad nusisuko.

Nors ir nieko Neesupratau, bet vis tiek JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Va, kartais pagalvoju apie gyvenima JAV. Zinoma, is spaudos sunku susidaryti realu ispudi, bet… Gerai jau nebeprisimenu apie I.Saboniene, bet, berods jai, po antro pagavimo uz vairo su kvapeliu, pritaise kazkoki elektronini davikli ir uzdraude lankytis gerimu parduotuvese… Nu, nepykit, bet man sunku suvokti tai Apakęs. Suauges zmogus ir va jam kazkokie apribojimai! Tokie, kad net paaugliams, atrodo tai netinkamas atvejis…