ar perkate knygas internetu?

ar perkate knygas internetu?

o shito negalejai patalpinti i pirma savo tema apie e-bookus, kam dvieju analogishku temu reikia?..visvien kazkuria ish ju vinona ishtrins…

neperku Ne kazhkada anglishkas pora kartu knygyne uzhsisakiau

e-book yra knyga elektronineje formoje Šypsena ji gali buti ne tik kompiuterije bet ir mobiliame telefone.

jau kokia 3 knygas esu uzsisakius…i namus atveza…viskas ciki… Cha chatik kad kainas reik ziuret…nes jei uz “heroina” moketi 30lt,tai Pavargęs

jeigu pirkti, tai nebent is amazon.com - lietuviska as ir knygyne galiu gauti… ir pavartyti Taip

neteko Ne

nia… Mirkt

Neperku. Nes man jau vien ėjimas į knygyną yra kažkas tokio. Na tokio Drovus Laimingas

na bet jei sakykim tavo mieste nera knygyno?tu gi negali vaziuot kas kelias dienas i idesni miesta…o prisipirkt knygu vienu metu, tai irgi Pavargęs

O kas liepia kas kelias dienas eiti/važiuoti į knygyną? ką tebn veikt? gyvent ? nedarykit problemos kur jos nėra. Svarbu ne kiekybė, o kokybė. gero po truputį ir t.t. aš taip pat mieliau einu į knygyną, nei perku knygas internete (nors čia jų išvis neperku). Maa ptinka paliest, pasuostyt ir t.t. (skamba kaip iškrypimas Pavargęs, bet man patinka )

nee Ne

Knygas išvis retai perku, dažniau bibliotekoje lankausi Taip Internetu niekada nepirkau Ne

neperku. gyvenu kaune, tai jei kokios knygos reikia rasciau cia, nors išvis anudojuosi bibliotekomis Nekaltas

neperku…

Taip perku, labaj patikimas budas. Beje patogus ir nebrangus. Manes dar nebuwyle… =]

taip, kartais tenka pirkti knygas intenetu. bet jos buna tik rusishkos arba ankglishkos, ir kuriu neimanoma nusipirkti lietuvoje. o visas kitas man mieliau pirkti knygyne.

Taip,as perku knygas internetu,nes taip daug pigiau iseina ir tarkim naujas knygas gali gauti anksciau,negu jos knygynuose pasirodo.Liux dalykas Gerai

ne

ale vat esat visi tokie didieji skaitytojai, nu negi niekas apie knygas parasyt nesugeba? (as vis dar apie “savo” “skelbima” imogen temoj virsuj apie knygu rekomendacijas…)