Ar parduotumėt antikvarinę VERTYBĘ, kurios nenaudojate?
Jei turėtumete senovinį instrumentą, kuriuo kažkada grojo močiutė, vėliau mama ir jūs pati/pats, bet jau nebegrojate, greičiausiai nebegrosite ir Jūsų vaikai nerodo polinkių muzikai… - AR PARDUOTUMĖTE JĮ? Instrumentas labai vertingas, tačiau jį bet kuriuo atveju reikėtų restauruoti. Bute vietos nedaug, o instrumentu juk turėtų būt grojama?
Kita vertus - tie sentimentai: tiek metų šeimoje…
Kaip pasielgtumėt Jūs???
jej taj ne gitara - parduochiaw ir ejchiaw gert toliaw
blinky blinky alkoholike tu shiaip nzhn pasilaikychew o juodai dienai atejus tikrewsiai parduochew
parduot visada galima spet o va kai reik rast-tada jau problematiska-pasirodo-kad ir visiems reikia,ir nieks nebeparduoda
Neprduok… o kiek siulo?
Parduodu vertybę - akordeoną. Naujas.
Neparduociau nei uz ka…jei as pati moku groti tuo instrument tai grocaiu toliau…o jeigu mano vaikai nenori mokytis tai gal anukai nores ismokti…parduoti juk niekad nebus velu…su metais verte tik kyla…seip as pati groju tetes gitara kuriai daugiau nei 30 metu…ir ji labai reta…bet nemanau, kad ja parduosiu kadanors…jei mano vaikai nenores su ja grot tai tegu mane su palaidoja
Tikriausiai parduociau, aishku uz padoria kaina
Neparduok. Geriau giminaičiams paskolink/parduok/atiduok/išnuomok. (nu aišku jei tarp giminaičių yra norinčių groti).
Atrestauruok ir laikyk ji sau toliau, juodai dienai bus is ko pasipelnuyt, nes kuo0m toliau tuom labiau kaina kils
Aciu visiems uz nuomones. Pasitaupysiu restauracijai ir taip ir padarysiu. Padejote man apsispresti. Dekui
neparduochiau na jei jau chia seimos relikvija tai tikrai ne …
neparduočiau;]
Ne
Aisq kad neparduociau