Ar panom patinka Lietuvos kariai??

Ar panom patinka Lietuvos kariai??

Ar jums panos patinka Lietuvos Valstybie gyniejai,kurie saugo jus ramu miega ir budriai nesha tarnyba,Tievynes labui? Ka jus manote apie tuos kurie savo gyvenima susiejo su tarnyba krashto apsaugoje? :s

Tegu gyvena Taip Toliau nuo manes Cha cha Cha cha Cha cha

:):):):):):):):):):):):)geras klausimas:):):):):):):):):):):):slight_smile:

Man nepatinka, gyvenu per viena gatve nuo kareiviniu, siaubas, kai tenka per ta ju gatve aiti tai kazkokie istvirkeliai geriau pasisaugot nuo tokiu, nei jie man patinka, nei ka. Jie tose kareivinese kadanors visvien iškrypėlistais pavirs, nes panu nemato, o kai pamato, tai kas blaivesnio ir nenukrypusio proto dar ir kaip nors kabint pradeda. Fe

merga> aha, ir dar tu zinotum kaip Cha cha

Castrol tepalu imortuotojas turi raudona convertible, teko prasilekt, labai smagus Šypsena

juozas, puiku. gal pavyx ir man i kauna atlekti, tad gal ir pasimatysim Šypsena o ka turi omeny “hardtop”? coupe ar nuimama metalini stoga? pastaruju xkr nebuna lygtais.

kada man tokia katyte sypsosis Nekaltas

tai tamsiai zalias ar juodas Kaune su JAGUAR numeriais vazineja? Girdejau Castrol tepalu importuotojas turi ja.

gal tamsiai zalias?

coupe kaip as atsimenu kaune vazineja. su numeriu JAGUAR, juoda

lygiai toks pat siauliuose vazineja

girdejau, kad kaune vazineja zalias xkr su “JAGUAR” vardiniais nr. bet man nepasake, ar tai coupe ar convertible versija. gal zinot?