Ar panasios jusu esamos ir buvusios antrosios puses?
Teko cia pavartyt viena knyga (“101 zvilgsnis i save” ) ir atradau idomu dalyka - kad visos moterys, kurios kada nors man patiko turi kazkokiu panasiu bruozu (tiek isvaizda, tiek ir budu). Idomu paklaust jusu - ar yra panasumu tarp jusu buvusiu ir esamu simpatiju?
panašumų yra. Bet labai daug ir skirtumų
na is dalies kazkokie panasus bruozai isvaizdoj gal ir yra,kai kurios harakterio savybes(daleiskim,megstu savim pasitikincius ir stipraus harakterio vyrus)bet siaip,tai daugiau skirtumu,nei panasumu,nes visi mano buve-asmenybes su skirtingais sugebejimais ir poziuriu i gyvenima
Aha panašumų yra, bet čia todėl kad tas bruožas tau patinka ir tu ieškai žmogaus su panašiu. Bet dabartinis mano draugas laaaabai skiriasi nuo ex. ir aš tuo labai džiaugiuosi už tai jį ir myliu.
panašios panašios , tiek buvusioji, tiek dabartinė, praktiškai net ir visos į karę turi po dziundzę
jeigu su buvusiaja buvo blogai,kazkas nepatiko,tai nafik but su panasia i ja,aisku,kad skiriasi
aisku panasus, niu aisku ne kiek isvaizda, kiek vertybemis, charakterio savybemis ir pan., nekalbu apie trumpalaikius santykius
kai kurios panašios, kai kurios skirtingos.
tik viena antraja puse ir beturiu
nea visi labai labai skirtingi… na panasumas nebent tas, kad kazkodel labai mylejo ane
Nei kiek Labiau skirtingų žmonių turbūt jau nebuvo galima surast
Mano buves ir esamas skiriasiasi kaip diena ir naktis pagal charakteri. Zinoma, yra panasiu bruozu, nes kaip kazkas jau minejo, yra bruozai, kurie mums patinka ir pagal juos renkames
visi buvo skirtingi, nors…
tiek tu buvusiu, kad neprisiminsiu
O esamas ne kiek nepanasus, nei isvaizda, nei charakteriu, niekuo… jis ramaus budo, o as karstakose, jis stipruolis, as slabake…
ajj, zodziu, turim panasiu pomegiu, bet visai nepanasus
Visos absoliuciai skirtingos!!! Gal todel, kad ir ieskai visiskai kitos, kad nebutu panasi i ex?
visos jos vienodos
Ne velnio. Ne viena nebuvo panasi viena i kita, skirtingai gal-visai kitokios.
gerai, kad visos turėjo vaginą o jei draugauji su mergina, o ji turi penį
aha… visos mes tokios ir visi jie tokie