Ar pagalvoji apie svarbius zodzius?
Cim ciririom, ar pagalvoji apie rimtus tuos zodzius kuriuos pasakai ir tai kaip ant altoriaus musu puritonai kelia juos ta viena zodeli meila. Visur jis visaip kitaip skamba tai liubow tai lowe (mintis apie miegamaja dali ) tai amore (eik skandintis jei nieko neiseis
) ir dar velniai zino kaip… Bet ar pamastai kad kartais tai ne vietoje nuskamba ar banaliai moterims norint sulaikyti vyra ar vyrui norint permiegoti su moterim ir taip toliau iki isprotejimo… Pirma kart gal pasakiau ta zodi motinai pats to nesuvokes nes patiko jos papai
Nieko blogo, man juk reikejo kazkuo maitintis tad reikalingi tie zodziai… Bet kiek kartu tai skamba banaliai Sakoma is pagarbos ,norint pasikrushti, buti geram,itikti artimui savo kuriam ant taves padetas jau ignoras,is iprocio… arba tai tik patinka sakyti nesureiksminant pasekmiu kaip tai pasakyta ir kokios pasekmes… sakai nes nori zmona/drauge/meiluze tai isgirsti bet tau tai jau tushti zodZiai skambantis kaip bet koks kitas zodis ir bendro leksikono…
Tik dalis tiesos. Moterims zodziai yra svarbesni nei vyrams. Kartais tie zodziai gal tiesiog yra demesio ishraishka, ko labai reikia moterims. Ir niekaip nesuprantu, kodel vyrai tiesiog lauzosi del tu zodziu. Galu gale nori gauti - duok. Nors grazius zodzius. Yra dar ir intuicija (moteru) kuri pasako, teisybe ar ne. Isijaust ar ne.
Niekada nereikia švaistytis žodžiais. Kai kurie žodžiai išlieka visam gyvenimui.
“Nei tu pirma, nei paskutinė” TOKIŲ ŽODŽIŲ negaliu užmiršti.
Zodziais svaistomes ne tik vyrai bet ir moterys Patri*
Nx…
…xujjnia cia viskas…strojinat cia delavarus tipo “za kazdoje slovo nado otvetit”…
Geras zodis Raudona diploma su Lenino emlbema galima gauti.
I visi ji supranta teisingai, i tariamas ne be reikalo
Man atrodo, kad ‘delavarus stroina’ tie, kurie megsta krutus vaidinti, o kai prisishika, deda i krumus
…aha 4dandy , kaip Zuokas strojino,strojino paskui i Lenkija…
wtf
faktas kaip blynas
Cia tik klausimas
as tai stengiuosi sakyti TAI KA REIKIA
Rydvinui jau turbut nusibodo lieknos…dabar jis stengsis sakyti tik ta ka reikia…
Supratingas vaikinas
ne-a cia teiginys - tiksliau suksnis
stebetojau , bet ir gėlėmis nereikia svaistytis.žinai, brangusis mano drauge, ir vėl aš būtent tau eiles rašau… trys žodžiai nuo liežuvio PLIUMPT į širdį. tik gaila, kažkodėl ne tau… sušalo mano kojos basos. sakyt kaip myliu ar jau nebesvarbu? girdžiu kažkas ateina ŠLEPT per rasą. tik gaila, kažkodėl ne tu… kažkur pabėgo mūsų dienos, naktys, metai. galbūt aš vėl kažko juose nesupratau. va ašara ramiai ir gaiviai TEKŠT į delną. ech gaila, kažkodėl ne tau…