Ar normalus kuro suvartojimas, gal kas zinote

Ar normalus kuro suvartojimas, gal kas zinote

Nusipirkau 1998 A6 1.8T, … Isipyliau pilna baka benzino (apie 70 ltr.)ir autostrada pravaziavau apie 780 km. ir kuro rodykle jau prie raudonos zymos, kompiuteris rodo, kad galima pravaziuoti dar apie 80 km. Ar ne per dideles kuro sanaudos? Tiesa, apie 50 km. buvo vazineta mieste, + automatine pavaru deze, bet vis tiek galvoju, kad apie 7 ltr. turetu imti tiesaja vaziuojant. Vaziavimo greitis buvo moteriskas apie 100 km/h visa kelia. Mieste kompiuteris rodo, kad ima apie 14 ltr./100 km.

Nu tai normaliai,atmink kad ziema

Plet, normalios tos sanaudos, kas čia per myyžimai visiems prasidėjo? Mano mieste 18 ima ir px.

Dabar pats važinėju su A4 1,8T mechanika,mieste gaunasi apie 12,trasoj apie 10,dabar gi žiema+ A6 ir sunkesnė+automatas.Viskas pas tave gerai.

viskas ce norma Šypsena

as kaip ir dauguma manau viskas cia ciki

Viskas normoj , neieškok sliekų kur jų nėra … A700

Kuro suvartojimas tikrai didokas trasoje, ir cia nereikia sneketi, nes pagal manuela A6 su 1.8T automatas turetu imti apie 7 ltr., mano ima apie 7,2 (matavau), mieste ima apie 13 ltr. …

Čiunga čianga melynas dangus, koks benzinas rusijoj pigus. Sedziu komandiruotej pas brolius rusus ir padejau skersa ant kuro sanaudu Cha cha

tai cia vos didesnes nei pagal manuaala Cha cha juk paskaiciuokim 780+80(tike liko)=860 70/8.6=8.13 l

Taip, bet nemanau, kad ji tuos 70 litru pripyle i visiskai tuscia baka…

Ka cia gyriesi Cha cha

Pripyle jis pilna baka, t.y 70 l. o ne buvo puse bako ir dar 70 ipyle Šypsena

Kažkas negerai Ne Nekaltas va…pas amerikoną “DariusZ28”…5.7 litro variklis,ir tai mažiau ima… Mirkt Juokiasi

Perdaug, mano 1.8l mieste 7-8litrai( na ziema gal trupuciuka daugiau) P.S. BMW Nežinau

Pripyle jis pilna baka, t.y 70 l. o ne buvo puse bako ir dar 70 ipyle Šypsena

Pas mane ir panasei, bet warysiu twarkyti ba tiek negali imti! Audi 2.3

Dar pamirsai pamineti kad pas ji turbo-turetu isvis tik ora imti Cha cha Beje LS1 labai panasiai ima kuro kaip ir Audi a6 (tik 2.8l) Jei masinos sveria tiek pat ir vaziuoja tokiu paciu greiciu, tai kur didesnes kubaturos variklio benzinas dingsta, i siluma? Juokiasi

As dabar ziema be 13ltr niekaip neprasimusu. Omega 2l