Ar normalu?

Ar normalu?

Vakar buvo toks ivykis. Gal pradesiu nuo to, kad turiu zhmona ir vaika. Kaip kad paprastai "buna, pashlijo santykiai su zhmona", atsirado mergina, kuria nerealiai isimylejau… Ji jaunesne uzh mane 10 metu. Atrode viskas puiku, nelindau i jos buvusi gyvenima iki manes, neprikaishiojau ar kaip nors panashiai. Juk kiekvienas turi savo gyvenima, jei zhinotum, kad rasi savo "gyvenimo zmogu" po poros metu, tai tikriausiai ir lauktum tu poros metu. Ash ruoshiausi palikti savo sheima, ieshkojausi buto, kad gyventi su drauge. Vakar drauge labai norejo i kluba, ash tik ka gryzhes ish keliones, pavarges, nesiprauses, nepersirenges (kai susitikom, buvo ~ 9.30 vakaro) ir t.t. tikrai nenorejau ir siuliau eiti tipo kaip shiandien. Kompromisas buvo tas, kad vazhiuojam ne i kluba, o i picerija. Po picerijos, gryzhtant namo (vezhiau drauge i namus), stabtelejom shnektelti, miksu fiksu pagurkshnoti. Man vis drauge pasakodavo, kad priesh mums susipazhystant buvo tipo toks draugas, su juo net jokiu intymesniu santykiu neturejusi, leisdavo laika klubuose ir t.t. Ir mintis ta, kad bekalbant (shiaip ir ankschiau uzhsimindavo) kad nors mes ir draugaujam, bet su tuo draugu i kluba eitu jei ash negalechiau eiti ir panashiai. Kalbant pradejo daug aishketi nauju dalyku. Tai kad jis labai malonus (ex "draugas&quotMirkt, shvelnus ar kazhkas panashaus. Patikekit, man tai visishkai nepatinka: draugauja su manim, teigia kad su kitu eitu i kluba, aishkina koks jis mielas. Suprantu kad tai dar nereishkia, kad jis ims ir ishduos su juo mane, bet aishkinti koks jis mielas, kaip jie susipazhino, kaip leido laika… Bet, ble, kai pasake, kad "tu tai su zhmona gyveni, kodel man nurodineji ka ash turiu daryti, kodel ash negaliu su niekuo susitikineti, tikrai nesileisiu, kad kas ant galvos uzhliptu", tai mane uzhmushe. Lyginti tokius dalykus! Kur mano paliekama sheima su kuria pragyvenau virsh septyniu metu, kur kazhkoks veikejas, su kuriuo kazhkada leisdavo laika. Po to dar suzhinojau, kad kai kazhkada ji buvo vienam klube, sake kad su pusesere ir jos bachuru. Velai nakti (jai bunant tame klube) sutarem susitikti. Kai atvazhiavau, radau ja lauke prie klubo, klausiau, tai einam i kluba, pasake kad pavargo, tranki muzika ir nebenori i ta kluba. Turbut kiekvienam kiltu itarimu. Tai va, vakar suzhinojau, kad tame klube dirba tas ex vaikinas ir ji ishejo todel, kad NENOREJO JO SKAUDINTI!!!, kad jis nematytu, kaip mes apsikabine, buchiuojames ir t.t. 3.14zdiec, neturiu daugiau zhodzhiu. Kai parvezhiau namo, parashiau SMS’a, ka apie tai manu, ji atsiunte, kad musu supratimas apie draugus skyresi. SKYRESI Šypsena Ne skiriasi, o skyresi. Apie "draugus"!?. Kas prie ko, kas brangus, kas ne taip, kas labai brangus. Matyt tai yra lygis tureti debesi vaikinu, su vienu dulkintis, su kitais shiaip tasytis, karts nuo karto kur mashinoj pasibuchiuoti, pasiglamoneti. Matyt mano pinigai,kazhkokia shiek tiek didesne patirtis paveike, kad atsidave ir aishkino kaip nerealiai myli…

Sorry uzh ilguma mano ishsisakymo, bet tikrai reikejo to ir nelieskit to momento apie mano sheima ir mano nukrypima. Arba kaip norit - pasakykit ka galvojat, kokia jusu nuomone. Ne patarimo, bet jusu nuomones reiketu.

ir tu dar pasivadinai krikščionimi? Nekaltas
Manua, kad ji gerai ir daro Nekaltas

Man atrodo normalu Taip
Kodel negali panele buti gerais draugais su savo buvusiuoju ar pan?
Jeigu pasitiki, tai neturetum priekaistauti ar pavydeti.
Be to, jeigu kas nors butu, jis vis dar jai patiktu, ji tau visko taip atvirai nepasakotu, kox mielas jis ar panNekaltas.

velniop tokia drauge Piktas Mano draugai manajam nekelia jokiu abejoniu. O tas pasakymas, kad jis svelnus ir taip toliau, juk turinti proto taip nesakys. Man atrodo naudojasi ji tavim, o prikaisioti tavo seima- tai jau zema. Nemanau, kad jus ilgai busit kartu.
Gal vis del to, tie 10 metu turi itakos? Paprasciausiai, ne visi vienodai brestam. Man atrodo, ji dar neissilakscius. Nori tureti rimta drauga, bet malonumai irgi vilioja. O juk tai suderinama, kai ta drauga tikrai myli. Tavo istorijoje deja taip nera.
Anyway, pats turi nuspresti kaip ten bus toliau.
Sekmes Labas

Krikschionimi visai del kitu priezhaschiu vadina…

Na žmogau tau mano nuomonė.
Jei palieki šeimą palik. Gyvenk su dabartine drauge ir tada kai jau jūs būsite kartu galėsi jai priekaištauti, kad ji būna su kitu. Dabar kas tu jai? Draugas? Vaikinas? Meilužis?
Trumpiau tariant kai jau būsi su ja tada ir pradėk nurodinėti.

na…
o kiek jai metu?
Zinai, pries trejeta metu or man panasiai buvo… Ziauriai mylejau vaikina, jis isvaziavo i Amerika, supratau,kad negris… Puoliau i GILIA depresija, nenorejau jokiu draugysciu, bet pasirode toks vienas veikejas uz mane vyresnis 6 metais, vis dar gyvenantis su savo buvusia zmona… Jis ziauriai i mane isimylejo, vaiksciojom i klubus, picerijas. Man patiko buti dievinamai(juolab, kad jis prie manes net neprisiliesdavo, nes as to vengiau, o jis teige, kad mane gerbia ir lauks.) ir t.t. Šypsena Viskas priejo iki pirslybu Šypsena
As jam irgi esu ne karta pamelavusi, kad ji myliu… Is tikruju tai mylejau ta ramybe ir saugumo jausma, kuri jis man suteike, o sirdis vis dar dege del buvusio vaikino…

tikrai pasakotu… Jai nostalgija del jo… Kokio velnio temptis i kluba, kuriame dirba buves? Ka, daugiau mieste geru klubu nera?

na as tai del tos tavo drauguzes,zinai man tas visas reikalas nepatinka,kad ji su visokiais draugais eitu i kluba ir dar ex,nu tai 1 karta netycia prisimins senus gerus laikus, ir busi isduotas.jei ji nenorejo eiti su tavim i ta kluba nes jos ex ten dirba ir ji jo nenori skaudint,tai naxren ji tada su juo issiskyre,nesuprantu jos pasakymo.o tau geriau patariu jei turi seima,tai visu pirma pagalvok apie vaika.kaip jam bus blogai kai issiskirsi su zmona.geriau susirasti 1 nakciai blondinka kokia ir kita diena ja pamirsti.o ta savo drauge palik,nes ateityje ji tau dar daug prikaisios tavo seima,tiksliau zmona ir t.t.SEKMES :s

Sie tavo jausmai vadinami vyriska savigarba. Tu turi jai duoti laisves, nes kitaip ji tikrai pabegs.

aš manau, kad anksčiau ar vėliau ožka prieina prie vežimo galo. tai vat, tavo meilužė, dėl kurios tu gatavas palikt šeimą tik dar kartą įrodė, kad jin to neverta, visos moterys panašios, kaip ir vyrai beja…pakliuvai taip sakant, na ar negėda, juk tu vyresnis, turėtum būti protingesnis šioj vietoj Mirkt

ji ne geresne uz tave…
tu apgaudineji savo seima… o ji tik tave…

as lygiai taip pat manyciau: na ir kas kad tu ruosiesi kazka daryti. kol tu nepadarei tai tik kalbos. o ir galu gale tokie ejimai nuo vienos prie kitos nieko gero… Piktas Sorry…
o ji yra laisva ir niekuo tau neisipareigojusi - jei tu miegi su zmona ji taip pat turi teise taip elgtis. juk jai be galo sunku, nenoreciau buti jos situacijoje, nervai saibom pareitu Liūdnas. ir normalu, kad kol zmogus nera tikras kur kryps santykiai ir kas iseis, ji rupinasi, jai rupi ir kiti zmonemis. turetum pagalvoti apie tai,kad jai tokia situacija apskritai nesaugi ir pasistengti ja pagerinti, suteikti ramybes ir stabilumo, o pats pasakyti kad tau nemalonu, kai ji taip kalba ar elgiasi, kad tai tave skaudina ar pan. ir ramiai issiaiskinti. taip sakant konfliktu prevencija.MirktLiežuvisTaip

O neatrodo, kad jei dabar taip yra, kas bus veliau? Zhinai kaip sakoma: Draugaujant priesh vestuves reikia zhiureti plachiai atmerktomis akimis, o po ju – pusiau uzhsimerkus.

Gal neatydziai skaiciau, todel jeigu kas, sorry.
Asviska supratau taip: temos autorius gyvena su zmona (kaip ir uosiasi skirtis), jo labai jauna/apyjaune drauge be jo dar turi SAVO gyvenima (baisu!). Ar as kazko nesupratau? As taip pat turiu kelis "draugus’, kurie yra tik draugai, su kuriais einama pazaisti buolingo, pasedet ir paplepet ir tiek. Tik del to, kad dabar turiu drauga, as nezadu atsizadeti savo kitu draugu, tik del to, kad jie , Dieve mano, yra vyrai!
Gal tai merginai uzejo nostalgija, gal norejo iskaudinti atkersydama uz tai, kad temos autorius (kaip supratau) vis dar gyvena su zmona.

Visiems pridurti galiu, kad apie mano santykius su ja zhino mano zhmona, tevai, brolis, kas tik nori! Apgaudineju zhmona, bet ne taip kad tu pati brangiausia, vienintele ir t.t. Ash net su zhmona nebesimyliu… Ir ji zhino kodel, nes mes tai jau buvom ishsiaishkine…

O tu pasižiūrėk. Paklausk ką ji jaučia tam draugui. O kas tau draudžia nueiti su ja ar be jos į tą klubą. Pažiūrėk ir nuspręsk.

Kazkaip liudna tokias istorijas skaityt… Kazkaip pasidaro aisku, kad musu visuomenej seima nieko nebereiskia… pamato vyras kokia patrauklesne mergina ir lekia is paskos ir nusispjaut i zmona ir vaika (nesakau, kad vien vyrai su moteriskemis irgi panasi situacija). Atsakingiau i siuos dalykus ziuret reiketu… bent jau jei vaiku nebutu, tai dar nieko, o siuo atveju maziesiems yra sunkiausia, kai tevai skiriasi. O del tos merginos, tai is tikruju kas tu jai dabar, kai dar su zmona gyveni? Ir kokios jai garantijos, kad tu ir jos viena grazia diena nepaliksi kaip dabartine zmona palieki? Gal ji ir del sito bijo?NekaltasNežinau

Mielas krikscioni!

Pagal tavo zhodzhius jauciasi, kad esi suauges ir subrendes vyras. paprasciausiai tave ishtiko tam tikro laikotarpio sheimyninio gyvenimo krize.

1. Tu pats puikiai suvoki, kad naujosios drauges - sheimos neimanoma lyginti - tai ir nelygink. jei tu nori atsisakyti sheimos vardan jos - tagul ji atsisako savo draugeliu itartinu - del taves! ji negali?- reishkia jai ne tu svarbus.

2. Tu pasiturintis, ishvaizdus, turi gera darba, mashina ir t.t.? Tu esi jai naudingas - tu ja maitini, vezhioji, ishlaikai? O tu pabandyk karta pasiulyti susimetus apmoketi picerijos saskaita- isivaizduok dabar jos reakcija…??? Paprasyk paskolinti keleta litu cigaretem - atseit neturi grynuju - kokia butu jos reakcija? kas manai jai svarbu - tu ar tavo pinigai?

3.tau linksma su ja, idomu, ji pashelusi, jauna, bet… viskam ateina pabaiga… Shvente baigiasi - tu pavargsi shvesti, ji pavargs nuo taves - juk ji dar tokia jauna!
Atsiras mazhiau reiklus - labiau pasiturintis- linksmesnis - jaunesnis - ji paliks tave… Kur TU eisi?

1. Tu myli savo zhmona… vis dar myli - patikek… tik savotishkai. Ji - tavo, TAVO vaiko motina. Ji tiek padaro del taves… Ji myli tave… Gerbk ja… nes ishejes - tu iskaudinsi ja, iskaudinsi vaika - traumosi ji… ir nebegrishi…toks, kokiu buvai… Jaunos merginos ateina ir isheina, atsiranda ir ishnyksta… Lieka amzhinosios vertybes - sheima, vaikas, pagarba…

Susimastyk… Ko tu nori?