Ar norite mano isskiru?!
ar vaikinai noretu paragauti mano syvu?
dusk nx, dura, nedapista. Tave nebent germantofilai pis, kai busi 70 metu amziaus.
Tai kad ji tiek negyvens jei dar tokias temas rashines. jau dabar supuvusi…
atsiliepe Lietuvos P.Y.Z.I.U laizymo cempionas senasis bityninkas Teisingumas naujas dalyvis!!!
supuvusi rašė:
Teisingumas rašė:
supuvusi rašė:
ar vaikinai noretu paragauti mano syvu?dusk nx, dura, nedapista. Tave nebent germantofilai pis, kai busi 70 metu amziaus.
atsiliepe Lietuvos P.Y.Z.I.U laizymo cempionas senasis bityninkas Teisingumas naujas dalyvis!!!
ne nu tu tai rymtai kokia is kaimo pabegus blyn ka nors geresnio sugalvok pvz kaip uzsikrusti paciai per interneta ar pan. jai jau tau taip patinka to kios nerealios ir debilishkos temos
supuvusi rašė:
Teisingumas rašė:
supuvusi rašė:
ar vaikinai noretu paragauti mano syvu?dusk nx, dura, nedapista. Tave nebent germantofilai pis, kai busi 70 metu amziaus.
isijunk savo nokios vibratoriu ir susikisk i p/y/z/d/a, dura tu nx, gal maziau pistis noresi.
Teisingumas rašė:
supuvusi rašė:
Teisingumas rašė:
supuvusi rašė:
isijunk savo nokios vibratoriu ir susikisk i p/y/z/d/a, dura tu nx, gal maziau pistis noresi.
Jus abu apsikti reikia!!!
Gerai paklausiai,net juokas paeme.O pati ar ragavai?
silvestras35 rašė:
Teisingumas rašė:
supuvusi rašė:
Teisingumas rašė:
supuvusi rašė:
Jus abu apsikti reikia!!!
nepisk proto, drochintojau nusipises.
gera tema
eikit jus visi patys zinot kur…
O kas nori man paciulpti?
supuvusi rašė:
as supuvusia pripusciau ir ji sprogtu
Tai juk cia Blevyzgos…O shiaip tai
supuvusi rašė:
Tai tu cia tipo primyzti nori? Aik tu kaku, kaip idomu. A pas gydytoja nebandei kreiptis?
fėjuška rašė:
Tai juk cia Blevyzgos…O shiaip tai
Cia zmones parodo tikraji savo veida. Gal jai ir pasiseks, gal suras norinti ir laimingai ir ilgai myš. oi atsiprašau - gyvens
Ir kas gi chia pabudo?
waidilute rašė:
eikit jus visi patys zinot kur…
why wisi?
pati eik
supuvusi rašė:
šiaip pati ragauk… o ne kitiem siulyk… o jei jau paragavus… tai nesiskelbk ir tyliai tyliai ryk…