Ar neturite problemu su nero ir sp2?
Sveiki, kame kampas, kad paleidus nero, beveik neimanoma dirbti su jo file browseriu. Kai paspaudi kad ir ant disko, ar folderio, tai kol parodo jo turini, tai reikia labai ilgai laukti, ir kuo ilgiau, kuo daugiau failiuku tame folderyje. Per windows exploreri tokiu bajeriu nera, tik su nero. Irasymas ir kt funkcijos veikia gerai. Nero versija pati naujausia. berods 6.3.1.25. O gal tai del sp2? Anksciau verods taip nebuvo… Padekite, nes labai uzknisa tokis bajeris…
Pas mane veikia be problemu
man tai normaliai veikia , bandei perinstaliuot , jei nepadeda paiskok kitos versijos.
Bandziau perinstaliuot, net windoze buvau perinstaliaves, ir nero kita versija bandziau - tas pats. Gal disko fragmentacija cia itakos turi?
Pas mane taip budavo kai Kaspersky visu pajegumu dirbo. Taj buvo neimanoma dirpt
Na, pas mane tai Zone alarm security suite, bet nemanau kad cia del to…
Taigi, tikrai taip - atjungus zone alarm security suite nero iskarto susitvarke. Gal galima ten kokia opcija zone alarme uzdeti, kad neknistu nero proto?
Tai ka, nenaudoti zone alarm security suite? Ar negi negalima ten ka nors nustatyti? Juk nemanau kad as vienas zone alarm security suita naudoju…
Isirashyk naujausia nero ir dings bedos, nes nero turi tik viena suderinams SP2 versija
ne. sp2 geriau isvis nenaudoti…
Taip tau reikia atnaujinti Nero versija. Apie nesuderinamuma senesnes Nero versijos su SP2 aprasyta nero.com