Ar nebijote?
Bet juk buvo ir nepavykusiu pasimatymu, taip kad cia kaip pasiseks, manau!
shiandien visai gerai jauciuosi matai vakar tik truputi
tik kazkaip keistai jauciausi, bo baisu sapna sapnavau…
zinok kad nelabai pamenu. zinau kad labai verkiau ir pabudau visa apsiasharojus… tai rytas toks nikoks buvo
>kanape
o kokio tu dar paaiskinimo tikies?sapno tai neisgirdau… tai is kur paaiskinimas gali atsirast?
Nu jus jau cia nuo temos i sona pavaret… Tai va, atsakau i klausima! Vakar kaip tik teko susitikti taip, apie ka jus cia snekat! Zodziu iki to laiko ilgai bendravom inetu, tai nebuvo vien paprastas bendravimas, ivairiausiu pikantiskumo elementu buvo beabejo! Susitikt buvo baisu, ir man, ir jai! Bet teko iveikt ta baime, galu gale, juk ne pasaulio pabaiga! Praleidom laika drauge labai sauniai! Taip kad dziaugiuos kad susitikom, neverta buvo bijoti!
ne.
Nes nenorėčiau čia sutikti tik vieno asmens…
Su kitais bendrauju taip, kad nebaisu būtų bet kam į akis pasižiūrėti
Ir netgi labai smalsu pamatyti - su kuogi as bendrauju
Aš norėčiau kad mano vyras galėtų čia šnekėtis.Įdomu ar aš jį atpažinčiau , o jis mane? Bet šiaip smagiau ,kai šneki su nepažįstamais.
ir ne velnio as nebijau… atrodo kokiu tai bjaurybiu neprisneku…
na kanape ar buvau vakar ???
2lunux
na jo, is dalies tu teisus. o apskritai tai idomu pamatyt su kuom tu bendrauji virtualiai. a po susitikimo gal sekmingai seksis plepet ir ziurint i akis
mareliz rašė:
na kanape ar buvau vakar
???
na kaip cia pasakius kad specialiai alus tai nejau, bet gavosi netycia. tik ziuriu jau
rankoj
a tu? kada gi su bangieciais pagersim?
niazinau kada… bet reiktu koki karta prisiruost… ir pakilnot… as tai vakar buvau kaboke ir isgeriau
… vat taip
>kanape
o siandien nekankina pagirios? tau…o gal
geriau?