Ar naudojat?

Ar naudojat?

kai buvo termostatas perejęs ir pastoviai atidarytas, tai teko…

as darbe ant valdisko VW T5 uztedjes odos po grotelem, nes ■■■■■■, mieste kol uzsyla tai bl nuo stoties iki gariunu gali nuvaziuot…

Ne. Šiandien saviškę -25C užvedžiau vienu mygtuko paspaudimu, iš pirmo karto. Bučkis Žiūrėsim kaip rytoj bus, sako -28C bus. O maniškė tai kol nuo lango gramdau ledą, viduje jau šilta šilta. Apkabinimas Air kondišn. Apkabinimas

as savo siandien Ne uzkuriau

natalija, o tai dyzelis pas tave?

E39 TDSas - tiek prie +15, tiek prie -15 uzsyla taip pat greitai - 90 laipsniu temperatura pasiekia panasiai per 10 minuciu,tad papildomai uzkisti uz radiatoriaus nieko nereikia …

kokiam cia kaime 25 salcio buvo Nekaltaskaune siandien 19 ryte

rh, taip, traktoriukas. Apkabinimasdrylio, Lietuvos pakrašty. Nes šiandien tik į Vinlių atvažiavau. Tūsas

vilniui ryta buvo -22, einant link stoteles maniau mirsiu letai ir skausmingai Cha cha

Aha, man irgi mašiną valant ne koks jausmas buvo. Cha cha

Nataly> jeigu benzas, tai cia savaime aisku, o jeigu traktorius tai bbs ŠypsenaMP> nu jo, teko tds pavazinet, bl gal kad 6 kausai ar kas, bet greitokai uzsyla Šypsena

bendzinas sian uzsivede is keliu sukiu Šypsena

pas mane bendzinas neuzsivede tol kol nesedo akumas ir vistiek neuzsivede Blogai

neuzsivedziau siandien ryte Liūdnas rode -23, nusodinau akuma, tai dbr kraunu…

nu bl, kaip ziema neuzvest benzino? man tai tokie bairiai nedasyla

benzas is pirmo. -22 tik zostkai salta buvo, kol isylo ;D

Mano senolis uzsikure prie -25. tik per mazas apsukas laikiau, tai sildytuvas nespejo vasarines saliaros pasildyt. geso. po kiek laiko vel uzkuriau. daugiau nebegeso. Cha cha

uzsivedziau savo bulka ant benzo per kelis kartus Angelas

vakar paryciais kuriau golfa, termometras rode lygiai -20, uzsikure lengvai… tik pasikrate kelias sekundes ir viskas Cha cha (dyzelis)