Ar namų darbai jums gadina gyvenimą?
Ar namų darbai jums gadina gyvenimą?
Ar namų darbai kankynė? Ar dažnai jų neatliekate?
Ar visada viską suprantate?
negadina man to gyvenimo. kai kurie mokytojai išvis retai jų užduoda. bet tokios jau tos gimnazijos apgaulingos - tenka pasėdėt namie, kad suprastum, ką klasėj darei aišku, ne visada suprantu. bet padaryti ar bent jau kažką bandyti visada stengiuosi. juk čia ne mokytojui darai, o dėl savęs. čia tavo reikalas.
as visom keturiom pritariu
negadina visiskai patinka man jie
Seip negadina dyvenimo, daznai jie net padeda… nesupranti ko nors pradedi bandyt daryt, ir, ziurek, jau aiskiau pasidaro… Seip dazniausiai juos padarau, ar bent jau nusirasau
cia jei ka visom galunem
Namų darbai tikrai gyvenimo negadina ir nekankina.
Visuomet paruošiu namų darbus, na žinoma, būna, kad nesuprantu ir pan… Namų darbai yra vienas iš lengviausių dalykų, ką mokykloje tenka iškęsti.
negadina, ypac tada, kai sergu
Namu darbai gyvenima kaip tik gerina, na, nebent Tu nori but totali blondine, kuri baigusi vidurine nesugeba be klaidu rasyt ir nezino, kada buvo Lietuvos krikstas ir kas per daiktas buvo Hitleris
pawyzdziuj mano namu darbaj trunka tris sekundes
kol issikraunu knygas ir susidedu kitas…
nu man tai nera namu darbai didele kankyne, paprasciausiai jie labai uzknisa,kai rejk kiekwiena miela diena sedet prie knygu.
Nera man jie kankyne, nes per daug saves niekada nekankinu
namų darbai nėra kanynė, būna kartais, imu ir pariuošiu, tuomet savimi labai didžiuojuosi
Kai daug uzduoda tai isprotet galima
gadina gyvenima…
… nu padarau nd wisada , bet ne wisada suprantu
As dar nesu kada nors nepadariusi nd, tiesiog man labai idomnu ar labai daug cia zmogeliuku kurie kaip ir mano drauge agota niekada neatlieka nd
cia taj klausimas taj aiq kad gadina
stengiuosi viska atlikti
bet kad ne visada iseina
Kartais gadina… Bet jei matau, kad bus kankynė, tai ir nedarau Dar nedarau, jei nesuprantu. Nesuprantu dažniausiai tik fizikos, šiaip dar nedarau kartais, kai tingiu… Vnž