Ar moterys pacios remontuoja?
Kazin, ar moteriskos pacios savo rankom kloja laminatu grindis ir klijuoja medzio lentelem sienas? Ar cia tik vyrai gali sutaupyti pinigu, viska pasidare patys. O gal tai ne moteru jegom tokie darbai?
tokiu dalyku ne… Bet galeciau patrukdyti klijuoti tapetus
va cia tai tema pagal mane zinoma remontuoja, ir taupo ir daro. man atrodo normalu, kai moteris labiau pasitiki savimi ir savo jegomis, nei kazkokiu levu meistru. o rimta meistra sezono metu gauti ir sunku ir brangu. is savo patirties zinau, kad zymiai lengviau dauguma darbu nuveikti paciai, nei ziureti, kaip kazkas daro tai belekaip. bet vistiek turiu prisipazinti, kad kai kuriu darbu nudirbti viena moteris fiziskai nesugeba, todel nori nenori - reikia pasitelkti i pagalba vyra (arba dar geriau - kelis). bet juk ir vyrai dirba ne po viena, ar ne tiesa
Zinoma, kad remontuoja Va ir dabar pati keiciuosi kilimine danga. Pries metus persidaziau vieno kambario sienas. Galvoju perdazineti kito. Va dar reikia prisigrezioti skyluciu ir pasikabinti paveiksliukus
O viena karta net teko taisytis vonios sifona
Aisku gavosi ‘bobiskai’ bet uztat savomis rankomis
Ai, va dar WC duru spyna susitvarkiau
O kuo musu rankos prastesnes uz vyriskas??? Juk ir vyrai kai kurie mezga, siuvineja
Gal tik vyrams lengviau, nes jie teoriskai geriau zino, kaip visokie remontai ir taisymai daromi. Juk dar reikia zinoti, kaip pagrinda teisingai paruosti, kaip ten ka ir kuo gremzti ir tepti. Vyrukai, tai nuo mazens, kai susieina, tai tik ir kalba apie mergiotes, apie masinas ir apie remontus .
Nu kodelgi tik vyrukai… mergiotes irgi nuo mazens. Apie dazus… “shpakliu”…
viskas labai paprasta: ateini i sita foruma, graziai paklausi, kas tau neaisku, ir geri vyrukai tokie kaip arviuz, sauktuks, zanooda ir tt, viska labiai issamiai ir suprantamai papasakoja. tik imk ir dirbk . as su ju pagalba tokias grazias ir siltas sienas pasidariau
Mano maziukas.Tai daro beveik viska tik pajiegia ir kad galvoja kad susitvarkys.Neseniai net siena grove.Dabar tapietuojam abu.Pries tai tinkavom,spaklevom.
Remontuoju: dar tėvų namuose gyvendama jiems lubas nuploviau, išdažiau, vienam kambary ir koridoriuj išklijavau tapetus, bo jie patys tingėjo- senatvė… savo kambary anuomet lupau tapetus, spakliavau nelygumus ir nudažiau sienas.
Ot.
Naujam butui tai profus samdžiau, bet vis viena balkono lubas glaistyti ir dažyti pati ketinu. Jau ir kopėčias parsiboginau
Aš jau nekalbu apie tai, kad ir skylę išgręžiu, ir pleištą sukalu, ir… kas čia dar… ai, rozetes ir jungtukus easy pati susistatau… kartą net vyrukus pamokiau, ui kaip jiems gėda buvo
Vat jei reikia fizinės jėgos, tada baba… nieko nesigauna.
Silpnoji lytis gi
Būtų liūdna, jei visai
nebereikėtų, ar ne?
Tai, aisku, kad gali remontuoti, ir remontuoja, jei yra noras. Ne pas visas moteris kreivos rankos
mums viena moteriske, puse to ka tu isvardinai padare.
na nezhn kaip ten su remontu,bet dazho tai tikrai
paciai teko
Tikrai nemažai pažįstu moteriškių, kurios pačios daro. Tiesa, kokybė labai skiriasi, labiau nei pas vyrus. Kruopštesnėms sekasi gal net geriau nei vyriškiams, bet yra ir tokių… geriau turbūt jos iš viso neremontuotu. Čia nieko asmeniško - viskas iš patirties
mano mama seniau viska pati darydavo, kai as buva pacanas dabar as darau viska patc,
tiek bute, tiek kaime pas savo tevus…tapetu klijavimas, dazymas (lubos, sienos, grindys), plyteliu klijavimas, siltnami atsimenu senai su mano babce state, pavaro bobikes
… va del balkono, tai as tau padeti galiu, o tu man. TIk reikia technologija issiaiskinti ir atidirbti. Dar vis mastau kaip man balkone plyteles susideti? … manau pavyktu jei labai noresiu
… O kopecios tai pas tave mazokos… gal man didesnes reikia isigyti… juk dar ir lempas kabinti reikes. P.S. O as moku rozetes prisukti, lempas pakabinti. Zinau, kas yra elektros grandine ir pan.
… labai norit viska galima pasidaryti. Kazka dar reikes su rusiu daryti.
Kopėčios ok, buvau užsilipus: lubas siekiu O ką tu nori krūto rūsy daryt? Man tai ir tep gerai: stovi dažų likučiai, dviratis priparkuotas
Ar tu ten sauną įrengti nori?
miegelis rašė:
… va del balkono, tai as tau padeti galiu, o tu man. TIk reikia technologija issiaiskinti ir atidirbti. Dar vis mastau kaip man balkone plyteles susideti? … manau pavyktu jei labai noresiu
… O kopecios tai pas tave mazokos… gal man didesnes reikia isigyti… juk dar ir lempas kabinti reikes. P.S. O as moku rozetes prisukti, lempas pakabinti. Zinau, kas yra elektros grandine ir pan.
… labai norit viska galima pasidaryti. Kazka dar reikes su rusiu daryti.
nors aš dar labai jauna, bet jau supratau, akd geriau pati pasidarysiu, nei prašysiu vyriškių, nes beprasmiška. tarkim, pati ofise susirinkau sekciją vien tik su žirklėmis, nes vyrai patingėjo atnešti atsuktuvą, tai iš pykčio susirinkau ir kai direktorius visus gyrė, tai jie tylėjo. stengiuosi pati viską pasidaryti
Sauna ne sauna… bet reikes lubas, grindis sutvarkyti ir lentynu uogienems. Bet cia jau paskutinis darbas
Gal kokį treniruoklį statys.