Ar mokate kurti internetines svetaines?

Ar mokate kurti internetines svetaines?

Taigi…man buvo patiketa tokia garbe kurti ir priziureti viena svetaine…Gal turite pasiulymu ka galima idomaus ten ideti,nes kolkas svetaines paskirtis ir tema nezinoma…LiūdnasPrasau minciu ir patarimu kuriant svetaine…Šypsena

>>—>>>

hmmm…nieko idomaus nesugalvojuNežinau

Nius o tave pacia kas labiausiai domina?Gal zaidimai.pasakojimai…juokai…hmz…dar velnias zino kasCha cha

>>—>>>

Berods mokamCha cha Juk tai nera taip sudetinga… Priesingai… labai paprastaCha cha

NeraBaisu

Moku. Kreipkys.

galima ideti tema"kaip ismokti daryti svetaines".

Na…sunku pasakyti…Tai priklauso nuo tavo pomegiu Nekaltas Taip

na kazkokia padariau http://www.julius.tinkle.lt Juokiasi

tinklapio kurimas nuo tinklapio priziurejimo is esmes skiriasi.

Kreipkis i Mindze, jis yra tikras sios srities asas Gerai

Ne ni pro kur Šypsena

[quote]Strelyciuke rašė:
Taigi…man buvo patiketa tokia garbe kurti ir priziureti viena svetaine…Gal turite pasiulymu ka galima idomaus ten ideti,nes kolkas svetaines paskirtis ir tema nezinoma…LiūdnasPrasau minciu ir patarimu kuriant svetaine…Šypsena
[/quote]

Jeigu nežinai nei paskirties, nei temos - geriau nekurk išvis.Nekaltas Visos svetainės iš serijos "Apie nieką" jau seniai sukurtos.Taip

nemoku,bet mokausCha cha

as nemoku ir man nereikia Liežuvis Cha cha

Juo dabar kuriu sawo asmeninio treciaja wersija pagerintaCha cha O sep nzn dek viska ka gali idet Mirkt

Nemoku… Kolkas nereikia, o kada reikės, paprašysiu kad brolis išmokytų Liežuvis Cha cha

Tai jau tikrai TaipGerai

Kad super gerai kurti tai nemoku, bet kokia nors lieva galiu sukurti.
O ka ideti i svetaine, kuri be temos, tai net nezinau, ka nors be temos ir sudek!