Ar mokame švęsti
kaip švenčiamos šventės mūsų namuose?
-nukrautas skanėstais stalas+degtinė+alus=siaubo filmai tik suaugusiems
Taigi gal kas švenčiate kaip nors neįprastai,na kad ir mūsų atžaloms tektų ne tik stebėti laivą,bet kad ir jie pajustų,kad į namus atėjo šventė.
Na nežinau - kokie žaidimai,atrakcijos,eskursijos ar dar kas?
klausimėlis būtų tokis:
kaip surengti savo vaikams neeilinę šventę
Nemoku nemoku
Prisimenu,kai buvau maža,mano mama Kalėdų Seneliu apsirengdavo,dovanų atnešdavo,aš eilėraščius deklamavau.Nuotaika toookia šventinėKol vienąkart pastebėjau,kad tas senis mano mamos batais apsiavęs
Va geras klausimas! Kiekvienai sventei vis kazka primastome…o siems Naujiesiems, pasiuliau vyrui, pasiimti vaikus, artimiausius draugus ir lygiai 24val. sutikti miske, sukurus lauza (kaip per pasaka 12 menesiu) Manau turetu islikti ispudis ilgam. Ten beje ir senelis saltis su dovanomis galtu ateiti.
Daznai organizuojame visokius zaidimus, atrakcionus, kur dalyvauja visi ir suauge ir vaikai, taciau tai reikalauja siek tiek pastangu organizuojant ir siek tiek islaidu (smulkiems prizeliams).
Pavyzdziui suorganizuoji misliu konkursa, veliau istempi per visa kambari virve, ant kurios siulais priraisioti smulkus daiktai, uzrisi dalyviui akis apsuki kelis syk ir jis eina nusikirpt savosios dovanos. Jei tai nauju metu sventes, prizelius galima sukabinti ant egles (arba tik numeriukus nuo prizu). O klausimu ir misliu prigalvojame juokingu, kad nebutu nuobodu.
Daznai pasiskirstome komandomis ir dainuojame. Laimi ta komanda, kuri daugiau zino dainu su zodziu "bernelis". Arba zaidimo principas toks: viena komanda sudainuoja daina, kokiu zodziu ji baigiasi, toks zodis turi buti kitos komandos dainoje ir pan.
Zodziu fantazijai ribu nera…tada ir sventes bus idomios, o ne tik nusigerimai