Ar mes zirzlės?

Ar mes Moteris zirzlės?

Vyrui reikia viską priminti ką daryt, atrodo šiandien nieko jam nezirsiu išeinu į lauką galvoju visalaik jam sakau išvedink kambarį ai šikart susipras,grįžtu kambarys fu fu, tik nepasakau išnešk šiukšles jos ir guli nors prie pat durų…ir t.t.

Jep, mes tokios Taip Cha chaNe per seniausiai mano Vyras tvarkė kompą ir prireikė įvesti slaptažodį. Prašo, kad padėčiau sugalvoti tokį, kad prisimintų. Pasiūliau “zmonaragana” Cha cha Sakė, kad tokio tikrai nepamirš Cha cha

ne gal per daug reiklios. as tai jau pavargau zirzti. ateinu namo vos kojas vilkdama po darbo. o ten trys vyrai: sunus vyras ir brolis. ir visi kaip susitaria savo “tvarka” daro.pirma bardavausi, nervindavausi o dabar pavargau. tvarkau tik savaitgaliais.

Nuska jau tu per žiauriai apie save, juk mes ir su vaikais bunam, ir valgyt darom, ir tvarkomes, ir…

Aš nors tvarkaus dažnai pas mane vistek baisu, gal kad mažas vaikas, man net gėda kai svečiai ateina

A joooooo, niekur nedingsi, jus tikrai tokios Taip Cha cha na bent jau biski Juokiasi

na ka padarysi. nesuprantam mes jusu"bohemiskos aplinkos" Juokiasi

Aš gal labiau bambeklė. Pareikalaut nemoku, tai išbambu…

o kas cia tokio blogo? net keista kai mano Moteris nepasako, kad blogai salika uzsirisau ar pan. aisku blogai, kai jau diriguoti pradeda, bet zirzima kairtais galima priimti kaip kazkoki demesi ar rupestinguma…

Tai tu tarsi koks bambalas Cha cha

kai vienas mano, kad jei ka nors padarys - tai bus pareikalauta dar daugiau, tai kita yra priversta bambeti

o, nors vienas teisingai interpretavo ta zirzima-bambejima, ar dar kaip kas si reiskini vadina Cha chaas, nezirziu ir nebambu, o ramiu tonu pasakau, nors, anksciau priklausiau bambanciuju kategorijai Cha cha a daba vel perejau prie pox.uisciu kategorijos, nes taip namie ramiau Cha cha del siuksliu bambeti nereikia, del maisto supirkimo irgi, kojines nesvarias tvarkingai i skalbiniu deze pats sudeda, o kur svarios pats zino, zodziu, paskui vaikscioti tikrai nereikia Mirkt kambarius as tvarkau, kartais jis tik issiurbia, jei buna namie Cha cha bet ta tvarka uzsiimu karta i tris savaites, mums su vyru dulkes netrukdo, mes ju tiesiog nepastebime Cha cha ai, nzn, kaip kitu vyrai, bet su savuoju as zinau, kad bambejimu issauksiu tik priesinga rezultata nei noriu Cha cha Nekaltas tai jau geriau tykiai ramiai Mirkt

A kas gincyjas? Cha cha Flirtas

O as vargse nei pabambet niagaliu Liūdnas bo sioj srity pas mumi vaidmenu apsikeitimas Apakęs Nekaltas Cha cha

man rodos, aš nebambu, tik išsakau savo norus ir pageidavimus. Bet, deja, vyrams dažniausiai atrodo, kad mes bambam. O žodžių jie tiesiog negirdi, tik kažkokį pratisą garsą, matyt Nekaltas Mirkt

Cha cha Cha cha Cha cha idomus situacijas, nuuu, labai idomus…

GeraiMan irgi toks ispudis susidare Cha chaSia tema savajam Vyras jauciu dideli pykti, nes jei prasineju ka nors padaryti - bambekle, jei ne - nesugebu priziuret namu Baisu

pas mane irgi Piktas Cha cha