Ar merginos nekencia lesbieciu taip kaip vaikinai geju?
Maziau konkurenciu
man tai jos nemaiso… Nemanau, kad Lietuvoj ju yra ypac daug… kartais net amne su drauge tokiomis palaiko, bet tai galima gi pakvailiot kartais del linksmumo…
supisti gejai
toleruoju…esu gan tolerantiskas zmogutis …
Tokios temos tersia si kluba
as toliaruoju tiek lesbietes, tiek gejus
ghmm… betes bjauriojo anciuko prisiziurejai o seip gejai mane knisa nes elgiasi kaip gryyynos bobos, bijo visko kas juda… o jei dar tave kabint pradeda, n.x plyta paleist iskart… o lezbes…
hmm… jei ne lesbietes-feministes, tai man jos seip ir idomios
o jei dar ir i lova pakviecia (nu tada jau bisex jos, bet whateva…) tai isvis liux
o lovoj patikekit, su jom labai linxma…
siaip berysio tema… nu man px yra kol jos manes neuzkabina…bet jej uzkabintu, tada padiek diewe
nej silta nej salta man ant ju
man dzin
tai jau tikrai
man taj nera skirtumo
Man tai vienodai rodo, tik kartais pamastau, kad kuo toliau, tuo didesne gresme pasauliui isnykti
Man jokio skirtumo, tegu jos sau gyvena, bet kol nelenda prie manęs ir mano draugų… Ir netrukdo man gyvent…
Man jos vissikai netrukdo…kiekvienas zmogus turi savo asmenini gyvenima ir as visiskai nematau reikalo i ji kistis!! Ir del ko turetume ju nekesti?? vien del to kad jie netokie kaip mes… Daugiau tolerancijos reikia zmonem ir tada bus lengviau gyventi visiem!
nieko neturiu nej priesh lesbietes nej priesh gejus…kiekwienas renkasi pats kur link paskuti sawo gywenima, tajp kad man taj nlb ir terupi;]
MmM seip jei prie manes nelenda man netrugdo…tegu gyvena… bet jei pasimaisytu