ar mentai labai gaudo kad su a1 su didesniu moto varai ?
I kursus gali eiti kai iki tavo gimtadienio lix 2 men (kad 16 sueitu), ta prasme tiek mazdaug trunka kursai
o dabar negalima man ait y tuos kursus laikyt teises tik vasaros gale kai suais 16 pasimt ?
tai dabar dar kas islaiko tai teisiu 3 savaites neduoda tipo kaksokios plasmasines tipo reikia laukti
galima jeigu turi vidurini issilavinima…bet kadangi tu laikai A1, reiskias tau 16 ir isvada tokia - mokyklos nebaigei. o kita isvada - reikia lankyt kursus
sud*s kad negalima bl nesamoniu kazkokiu prigalvoja kad zmones tik pinigus moketu nx man tie kursai jai as jau 3 metus vazineju su moto
Zinoma!!! kad negalima, nebent praslystum su kito zmogaus pazymejimu, nes bent jau man tai net i pavarde nezejo, pamate kad raudonas popieriukas yra ir gerai
dar klausimas ar galima laikyti a1 kategorija pagal naujas taisykles nelankius kursu ?
Kiek zinau tai priklauso nuo mento, nors siaip tai nelabai kreipia demesi jei mandagiai kalbi. Pats patirties neturiu, bet tiek girdejau is pazystamu.
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/56193.101-=(1316923311
cia reikejo tau ta klausima parasyti
noriu paklaust ar dabar kai issilaikysiu a1 tai vazinesiu su jawa tik nezinau ar mentai labai ten baudzia kad ne su a o su a1 ar ziuri pro pirstus ? o jai baudzia kokio didumo baudos ?
tai aisqu kad galima islaikyti teises nieko nedarius
jei pazysti gera mienta pazystama kuris uzsimineja su egzais tais ar pan.
mano l. artimas zmogus islaike
pasake kad nori teisiu ir prasau
nu bet yra l. geras vairuotojas su masina ir gerai pazinojo mienta
vo tep
Gal kas zino tiksliai kiek kainuoja a1 teises?
jau ne tris sawaites, o maziausiai menesi. taigi wilniui kompiuteriai nuluze buwo teise waziuot kaip ir turi, bet kaip ir neturi
ot smagumelis
ilgai laukes dar palauk…
MAREDGA rašė:
noriu paklaust ar dabar kai issilaikysiu a1 tai vazinesiu su jawa tik nezinau ar mentai labai ten baudzia kad ne su a o su a1 ar ziuri pro pirstus ? o jai baudzia kokio didumo baudos ?
Mano pazystamas visus metus turedamas A1 vazinejo su Jawa, mentai ne viena karta buvo sustabde - niekada nekilo problemu, kad teises ne A, o A1.
Ar mentai labai gaudo kad su a1 su didesniu moto varai ?
Idomu iš kur sužinoti mentui, kad pas tave teisės a1 ???
Supratau reik ant priekinės faros didelėmis raidėmis užsirašyti a1, o ant nugaros kubatūra. Tada viskas aišku.
Thundercat rašė:
Ar mentai labai gaudo kad su a1 su didesniu moto varai ?Idomu iš kur sužinoti mentui, kad pas tave teisės a1 ???
Supratau reik ant priekinės faros didelėmis raidėmis užsirašyti a1, o ant nugaros kubatūra. Tada viskas aišku.
Jie labai paprastai suzinos, nes ant teisiu yra uzrasyta: (A1) 72=<125cm3;=<11kw
Aš turėjau omenyje, kaip jei sužinos nesustabdę. Nes klausimas pateiktas: - ar mentai labai gaudo, kad su a1 su didesniu moto varai ?
Nieks negaudo -jei nebėgi.
Thundercat rašė:
Aš turėjau omenyje, kaip jei sužinos nesustabdę. Nes klausimas pateiktas: - ar mentai labai gaudo, kad su a1 su didesniu moto varai ?
Nieks negaudo -jei nebėgi.
Ne taip tada supratau klasima… Aishq kad jie nesugebes atskirt ar ten 16 metu vairuotojui ar 30 , jei apranga ir salmas yra zinoma. Svarbiausia salmas…