Ar menas visiskai nenaudingas?
Mokykloje musu lituaniste
, uzvede diskusija ‘Ar menas visiskai nenaudingas?’ Na tai kaip jus manot ir kodel? Bet reikia tvirtu nuomoniu ir argunemtu… Cia kalbama apie bet kokias meno rusys(Daile, muzika, sokis, literatura, architektura ir pas…) P.s. As asmeniskai manau, akd menas yra tikrai naudingas
… Na ir pora mano argumentu
:Menas ir mano darbai garsina sali. Mano ivairove praturtina salies kultura…
…O Rasinys
… …Menas Yra Naudingas…Tik Siais Laikais zmones Yra Linke Maziau Juo Dometis
…Ir Beto Pats Menas Eme Siuolaikisketi
… …Jis Netik Garsina Sali - Jis Garsina Ir Autorius, Sugeba Atskleisti Zmonems Tai Ko Jie Tiesiog Nepastebedavo, Isranda Naujus Ir Netiketus Dalykus Kaip Tarkim - DRabuzio Fasonas, Papuosalas, dirbinys, Paveixlo forma Ir t,t…
mano nuomone menas yra naudingas, nes: - praturtina zmogaus vidini pasauli - leidzia zmogui pilnai save isreiksti, visikai atsipalaiduoti - suteikia malonuma, gera laisvalaikio praleidima cia apie visus menus bendrai kalbejau. siaip manau kad apie kiekviena meno rusi butu galima daug ir ilgai diskutuoti
Na pritariu kad menas yra tikrai naudingas. Paimkime kad ir mūsų mokyklą. Mokykla turi, “stiprų” chorą kurį aks domisi tikrai žino, bent jau Klaipėdoje. Turi šokių grupę, ją taip pat žino, yra nemažai dailinikų. Ir manau taip yra daugelyje mokyklų, tad jei to visko nebūtų mokykla neturėtų nei populerumo, nei švietimo skyriaus darbuotojų didelio dėmesio.
taip taip, menas tikrai yra naudingas…o is architektura, juk kiek graziu stiliu yra islikusiu is praeitu amziu,o dabar ir mes galime kazka tai savo laiku palikti atsiminimams kitoms, busimoms kartoms…
Aciukas, ce jau yra kazkas naujasnio
Menas yra gerai,nes pagalvokit jei meno nebutu neimkim natiurmortu ar ko,bet isivaizduokim nebutu muzikos,fotografijos ir kitu dalyku kuriu mes nesureiksmimam kalbedami apie mena
As pats nemegstu teatro dailes,bet muzika iyra gerai
be meno numirchiau. menas praturtina siela ir shirdi. naudingas jis shaliai, garsina ja ar ne man vienodaj. menas ykvepia siela. kitokios naudos ish jo nereikalauju ir neieshkau. be jo numirchiau ir tiek.
gerai tas menas…bet tik ne tada kai per prievarta kisamas kiekvienas kaip nori taip ir renkasi mena ar is vis be jo apsieina
Pff. Kokia nesamone. Menas net lb naudingas.
abejoju tuo
sutinku su pirmajs dviem;D
Menas yra netgi labai naudingas.Nebūtų dailės, muzikos, šokių…[ir kt.] kaip atrodytų mūsų pasaulis? Menas padeda žmonėms atsiskleisti… Menas daro gyvenimą gražesnį
fotomeninike
be meno mes nebutume turtingi dvasiskai… ce nera net klausimu kad jis yra reikalingas ar ne !!! aisq kad jis reikalingas ir taskas
perduok mokytojai,kad temos pawadinimas nelogishkaj suformuluotas =]shiajp menas ne tai kad naudingas, o mene mes wisad esame, jis mus supa wisada. Aplink girdime muzika, mes gywename namuose sukurtuose interjero dizaineriu, musu majstas, jej nebutu meno, mes neturetume noro ka nors kurt paiwajrint, tad walgytume kasdien tas pachias bulwes ar kita sh. Menas skatina, jis suka pasauli, ji tobulina, grazhina, apshlifuoja. Shokis: nebutu dance clubu. Mirtis! bent jaw man Teatras: kiek man jis jaw yra padejes wisokiose gywenimo situacijose, didina pasitikejima sawimi ir turi daugybe kitu pliusu. Muzika… Kaip galima gywent wien mashinu triukshme, arba dar blogiaw tyloje? Tikra kanchia… Daile… juk kalbeaw =] tai tik mazhi pawyzdzhiaj ir kelios mintys, gal ishejs ka ishplest =]
menas yra labai naudingas kadngi tu gali suzinoti to autoriaus psihine busena kai jis kure ta darba
Pritariu