Ar megstate zuvi?

Ar megstate zuvi?

ar megstate zuvi?

fui,nevalgau as tos zuvies,vien nuo jos kvapo man bloga…BlogaiPiktas

Mėgstų lašišą, taip pat rūkytą, arba virtą bet be kaulų… Žuvis skanu Gerai, bet ne kaulai Blogai Cha cha

Megstu gaudyti, bet valgyti nelabai. Nors rukytas ungurys ar lasisa visai niekoŠypsena Skanaus!Šypsena

megstu zvejoti bet labai nemegstu keptos zuvies Šypsena rukyta tai skanu Šypsena arba zuviene Šypsena

megstu tik rukyta arba vytinata (vobla) Cha cha

Ash megstu zuvy labai labai… Cha cha Ypac raudona esheri (jurini) su kokiu majoniezzuu… Aš nekaltas Mmmhhhmm kaip skanu… Gerai Ir shiaip labai megstu zuvia… Mirkt Gerai

uz zuvyte nieko nera skaniau…niam niam… jei buciau ten robinzone taij tik gaudykit man zuvis ir emtus ishgyvenciau!Cha cha tik silkes neperneshu…fuijjj

Megstu, netgi labai, jeigu skaniai padaryta Mirkt

uj tuoj vemsiu…

ne

as valgau beveik viska ir maistui neisranki visai…tode zhuvis irgi skanu, bet aisq skanu viskas, kas skaniai pagaminta…zhuvis ne ishimtisMirkt
niam…Liežuvis

as pati asmeniskaj taj megstu tik kepta juros lydeka arba rukyta zuvi is neringos. o silkes nepakenciu.
Jiakhhhh…

Megstu…ir kepta ir rukyta…ir silke…bet vistiek, skaniausia vistaCha cha

Man tai zuvis Gerai, aisku skaniai paruosta

Zuvis-liabai sweikaŠypsenaStai ir dabar kramtau zuvies lazdeleŠypsena

nekenciu visu vandens produktu (zuvu veziu ir kt) sugebu tik zuvies pirstelius neapsivemdamas valgyt o pvz nuo sprotu silkes ir krabu lazdeliu kvapo apsivemiu

jei skaniai paruosta zuvyte tai labai megstu GeraiŠypsenavalgiau kinu virtuveje pagaminta karpi su saldziaruksciu padazu, jeje net dabar seile tysta kaip skanu buvo…

Megstu parukyta arba skaniai apkepta zuvi. Niam, niam… Liežuvis