ar megstate vaisine arbata ir kokia

ar megstate vaisine arbata ir kokia

Skani tema Niam niam Megstu labaj arbata, bet dazhniawsaij geriu paprasta juodaja ish majshiuku… Nežinau Wajsines labaj skanios, ypach uogu kokiu nors… Niam niam Awiechiu pwz… Nezhinaw shiaip… Apskritaj wajsines skanios Niam niam

zaliaja arbata su citrina…Niam niamTaip

vaisiniu nemegstu Veee Jei geriu tai tik zaliaja arbata arba kava…

Vaisines kazkaip nelabai man… Gert galiu,bet jaigu yra pasirinkimas,tai renkuosi kitokia… Mirkt

aha, labai… geriu beveik visas pirktas Gurmans parduotuvejLaimingas
paskutine viena skanesniu " 7 samurajai"

Turiu trejų rūšių vaisinių dabar namie - mėlynių, žalia su žemuogėm ir FLORIDA (džiovintų vaisių), bet kadangi nemėgstu, tai guli neliečiama, svečiams tik Cha cha

siaip noreciau karamelines nusipirktŠypsena

bananine arbacike irgi visai nieko
ir skonis ir kvapas
panasiai kaip ir vysnyne Cha cha Kava

aviečių, braškių, citrinų…

Mėgstu Gerai.
Pati mėgstamiausia - juodųjų serbentų KavaNiam niam.

Rytais dabar geriu maišytą- juoda, žalia ir vaisių gabaliukai sumaišyti. Skani, bet tik pusryčiaujant Šypsena O šiaip tai kinrožių labai skani arbata (rūgštumas tas patinka), po to raudonoji “Braškių greitinėlės”, raudonoji “Persikų nektaras”, “Miško uoga”, žalia su vaisių gabaliukais “Japonijos brangenybė”,…

kiek pamenu, visada geriau tik kava, arbatos niekad net neragaudavau…pries pora savaiciu nusprendziau, kad jau reikia kaka daryti, nes tiek kavos gerti kiek as gerdavau,kazkas nebesveiko…taigi jau pora savaiciu geriu tik arbata, ir visai skanu…kava sunkiausiai buvo pamirsti tik pirmomis dienomis, dabar jau jos ir nepasiilgstu…

[quote]minelita rašė:
kiek pamenu, visada geriau tik kava, arbatos niekad net neragaudavau…pries pora savaiciu nusprendziau, kad jau reikia kaka daryti, nes tiek kavos gerti kiek as gerdavau,kazkas nebesveiko…taigi jau pora savaiciu geriu tik arbata, ir visai skanu…kava sunkiausiai buvo pamirsti tik pirmomis dienomis, dabar jau jos ir nepasiilgstu…
[/quote]

Yra kažkokia arbata pakeičianti kavą, nes ten kažko yra kas atstoja kofeiną Nekaltas

Taip geriu arbata-vaisine mano megiamiausia Šypsena daznai uzsipilu ‘zemuogiu pievele’.

…aga, labai megstu, daznai geriu Camelia avieciu, juoduju serbentu ir kt, Šypsena…dar visai nieko Milford vaisines Mirkt>…

o man tai tokios karcios arbatos - su ivairiais pipirais, kardamonu, sarfanu, imbieru patinka. viena karta tokios nusipirkau ir kitokios nebegeriu… nors brangokai sis malonumas man atsieina

saunuole
Flirtas

skani cinamonine raudona herbapol, darbe nr. 2 geriu ir dabarNiam niam

zjbys egzotika TaipGirtas