Ar mėgstate savo darbą?

Ar mėgstate savo darbą?

Nu, apskritai darbą, bendradarbius, šefą Šypsena

Ar į darbą - kaip į šventę? Cha cha Ar kaip į laidotuves? Pavargęs

ne tavo reikalas

ei, pikčiurna! Drovus
čia tu apskritai ar apie pasirinkimą?

mano darbas eiti i mokykla.
o tai man wisai nepatinka

apie pasirinkima apskritai Cha cha istikruju as pats sau sefas,tai man dzin viskas Cha cha

tai vat man irgi nepatinka, realiai keist galiu, bet perspektyvų gaila…
tai vat ir svarstau - kiek žmonių leidžia sau dirbti mėgstamą darbą? Labai puiku, jei darbas - gyvenimo būdas, gyvenimas tada - malonumas Mirkt

o kas laiko, kad negali?

Sveikuciai.Jau nuo 7 klases vienas is hobi-radiotechnika.Tai dirbu kaip ir savo malonumui.!O dar uz ta malonuma 1.5 moka-ko daugiau noret?

mano darbas eiti i mokykla ir man tai patinka nes labai linksmas ir smaikstus kolektyvas mokosi kartu su manimiLiežuvisLiežuvisLiežuvisLiežuvis

jepTaip

o man visai patinka eiti i darba Šypsena virsininkai labai geri tai viskas oki Šypsena nu aisku kartais nusibosta, bet tai tik menkniekis Mirkt

darbe visiska sventeKietas gali net nuogas ateit-xebra isskestom rankom pasitinka Cha cha

Juokiasi

Viskas patinkaTaipCha cha

Neturiu su kuo palygint Nustebęs

su tokiu tempu jeigu nemegciau seniai buciau isprotejusi…la la la as is proto issikrausciau baisiai nemalonu…Cha cha

nekenciu…

Atspėk iš kurios pusės dabar Tau zvimbia Laimingas

hm, kaip cia pasakius. perspektyvu ner, alga maza, bet nors sefe nebloga ir nepersidirbu. bet gerai apsvarscius tai nepatinka man tas darbas…