Ar megstate kaima ?
0 man nepatinka kaime, pati gyvenu priemiestyje,salia pieva, miskas ir dar miesto centras netoli… lampedziai (vandens bala ) tiesiog rojus…
O va kai nuvaziuoju i kaima tai ten neturiu ka veikti… baisiai jau nuobodu… mociute visus kaimynus apkalbineja
o as sedziu ir paprastai ziuriu tv, nes su kaimo liaudim ten gyvenancia nesusikalbu… tiesiog viskas ka jie veikia yra
b)
kadangi man tai nepatinka tai paprastai net nenoriu as ten… nebent uzsimanau prie ezero nuvaziuoti (netoliese jis ten yra…) tai paprastai pasirodau, daiktus kaime susikraunu ir visa diena prie ezero prasedziu
pukus dalykas tikrai as mylu savo kaima ir ten gyvenancius draugus
tad man puikus dalykas yra kaimas
hmmm…
nu as is sostines persikelew i kaima !
tiksew tevai …
nu ir nelabaj man ten…
Mielai grįžtu į kaimą savaitgaliui kartą per mėnesį
aisku nesulaukiu vasaroskada ten vaziuosiu o dar ezeras
patnka man ten, tik viena salyga - turi buti ezeras…
butent! nekenciu kaimo! mane ten uzpjauna ta tyla , kad nera zmoniu. ir tie patys kazkokie konservatyvus tamsuoliai. ir isvis!
Kelias dienas kaime pabut gal ir nieko, bet tik neilgiau. Ypac ten kur vienkiemis. Vaikysteje labai vengiau kaimo, nes esu tikras miesto vaikas. Taciau taciau taciau… ot tas gyvenimas. Nuo ko labiausiai begau, nuo to nepabegau. Pamilau vaikina is provincijos, ir kaip nemegciau kaimo, sirdzei neisakysi
Jezau kaimo darbai mest mesla vezt siena ,darbas darbas darbas…
Su automatu te nenuvarytu , nu nebent su mergina kokiai dienelei dviem
pasilseti
Kaima tureti yra gerai …gaila, kad as jau jo neturiu
Vel prasvitus diena ta auksine
Nesa sielvarta geri vargus
Jau arteja diena paskutine
Ir siam kaime manes jau nebus…
Liks namai,taip stoves kaip stoveje
Sudrebes tiktai mano sirdis
Cirks ziogai kaip visad vakarejant
Nurims vejas tartum nebylys…
Kodel vasara sitaip greit baiges
nusines mano laimes naktis
Tiktai vejas dar uzaus apsvaiges
Buciuos mano uzmerktas akis…
Obelis ta sakota prie kelio
Kvies apglebti ja savo ranka
Nuriedes tyra asra skruostu
Liks sirdy nejauki tustuma…
(1997m. prisiminimai…)
Vasara ten yra nuostabu.Siltas karvutes pienas,mociutes kepti pyragaiciai
,tai tikra pasaka.Ka manote?
kaimas kaimo panos tai isvis
Atostogauti kaime gal ir niekobet gyventi nenoreciau
Kur karsciausios panos yra "kaime"Jos yra jega,bet su miestu nepalyginsi.
Mieste grazesnes ir stilingesnes
kaime ishbut ilgai negaliu 2-3 dienas, bet pakeisti ta mietsa visada malonu, gyventi kaime taip pat nenoreciau
grozis kas tau grazu? manekene su 1 cm storio spakliaus kauke, kuri bijo nusisypsot, kad spaklius nenuktistu
kadangi pats esu kiles is kaimo tai zinau kokie ten zmone s nuosirdus ir atviri, pasirenge padeti bedoj, o mieste… jei nukristum del kokio priepolio tai prieje dar paspardytu ir susirinktu viska ka turi mietas yra didele sudo duobe
Visur yra pliusu ir minusu, man pvz patinka ten su draugais nulekt, pirtele, alus, muzonas kiek nori, kaimynai nieko padaryt negalintys, tik ten nera kas keptu sausainius, bet dar pazvejot galima, ech