Ar megstat brendi?
Ar megstat brendi? As tai pakest negaliu. Pora syk ragavau, tai net taso (niu tikrai ne pilstukas buvo, “Alitos” ir kitu gamintoju). Tuo tarpu visokie kitokie gerimai tik galvon musa, bet nevaro vemt. Kame reikalas?
As brendzio nemegstu, nes as ji tiesiog dievinu “Alita” “Forum” dar puse bedos y
Mane irgi purto grynas. Kitas reikalas su kava. Įpylus šlakelį į kavą, labai [pataiso jos skonį.
Cia toks gerimas, prie kurio priprast reik Man seniau ir nepatikdavo, taciau laikui begant, baigia visas kitas gerimu rusis isstumt jis pas mane
Ale tai ko ten prideta, kad purto? Chemijos kokios privaryta?
Kaip tik va pazejau ant bonkutes :vyno distiliatas ir roziu, azuolo bei prisirpusiu vaisiu kvapai
O siaip tai sudetis labai i starkos panasi kiek girdejau… bent jau skonis tai kazkuo panasus
O man nepatinka brendis.
tik brendy ir megstu
šiaip maniau, kad jo nemėgstu, bet per naujaką geriamas su cocacola man jis labai skanus buvo
nemegstu
O as galvojau cia vienas maukiau brendi su cola per naujaka… bet ir piktas tas brendukas…
nors visai nieko… vis geriau nei su***** degtinele
nei brendzio, nei viskio, nei degtines, nei alaus, nei likeriu ir trauktiniu visokiu, nei raudono vyno…ups praktiskai nieko neliko vaikai,gyvenkime blaiviai
As jau nemegstu… Dar kokias dvi savaites nemegsiu. O paskuj - kaip sveikata leis…
negaliu sakyt, kad nemegstu, bet man ji gert ne visada ‘nuotaika’
fuuuui kaip slykstuuuu
nemegstu, negaliu net nuryt
Nemegstu as brendzio, bet kaip pastebejau, jei koks firmos balius, ar bendradarbiu gimtadieniai, tai vis brendis ir brendis, daugiau jokiu kitu gerimu
ne
Megstu,bet tik ne Alitos.Pvz.GLORIJA.