Ar megstat brendi?

Ar megstat brendi?

Ar megstat brendi? As tai pakest negaliu. Pora syk ragavau, tai net taso (niu tikrai ne pilstukas buvo, “Alitos” ir kitu gamintoju). Tuo tarpu visokie kitokie gerimai tik galvon musa, bet nevaro vemt. Kame reikalas?

As brendzio nemegstu, nes as ji tiesiog dievinu “Alita” Gerai “Forum” dar puse bedos y

Mane irgi purto grynas. Kitas reikalas su kava. Įpylus šlakelį į kavą, labai [pataiso jos skonį. Kava

Cia toks gerimas, prie kurio priprast reik Šypsena Man seniau ir nepatikdavo, taciau laikui begant, baigia visas kitas gerimu rusis isstumt jis pas mane Šypsena Gerai

Ale tai ko ten prideta, kad purto? Chemijos kokios privaryta?

Kaip tik va pazejau ant bonkutes Šypsena :vyno distiliatas ir roziu, azuolo bei prisirpusiu vaisiu kvapai Šypsena O siaip tai sudetis labai i starkos panasi kiek girdejau… bent jau skonis tai kazkuo panasus Šypsena

O man nepatinka brendis. Veee

tik brendy ir megstu Kietas

šiaip maniau, kad jo nemėgstu, bet per naujaką geriamas su cocacola man jis labai skanus buvo Cha cha Girtas

nemegstu Ne

O as galvojau cia vienas maukiau brendi su cola per naujaka… bet ir piktas tas brendukas… Girtas Girtas Girtas nors visai nieko… vis geriau nei su***** degtinele Taip

nei brendzio, nei viskio, nei degtines, nei alaus, nei likeriu ir trauktiniu visokiu, nei raudono vyno…ups praktiskai nieko neliko Cha cha vaikai,gyvenkime blaiviai Mirkt

As jau nemegstu… Dar kokias dvi savaites nemegsiu. Cha cha O paskuj - kaip sveikata leis… Mirkt

negaliu sakyt, kad nemegstu, bet man ji gert ne visada ‘nuotaika’ Ne

fuuuui kaip slykstuuuu Baisu

nemegstu, negaliu net nuryt Veee

Nemegstu as brendzio, bet kaip pastebejau, jei koks firmos balius, ar bendradarbiu gimtadieniai, tai vis brendis ir brendis, daugiau jokiu kitu gerimu Baisu

ne

Megstu,bet tik ne Alitos.Pvz.GLORIJA.