Ar megsta moterys, merginos pas ginekogus lankytis? Ar joms labiau patinka vyrai ar moterys gin.?

Ar megsta moterys, merginos pas ginekogus lankytis? Ar joms labiau patinka vyrai ar moterys gin.?

Cha cha

Teisejas klause:

• teisemasis, kodel jus sumushete shita mergaite?
    Teisemasis:
    -Ash esu Ginekologas. Ta diena nurejau 50 pacienciu, gar stacionare 20 teko konsultuoti. Einu namo, o cia prieina shita malaletka ir sako- dede, duokite 10 litu, ash jums kai ka parodisiu…

LiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdna

Ne juokinga, o graudu!

A ka te megt galima? O tu pas LOR gydytoja megsti lankytis?

Nusiusk ji geriau pas proktologa!
Cha chaCha chaCha cha

Pas patalogoanatoma!

Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

Tomcat -> Alus

Ash jo shiaip ishvis niekur nesiunchiau… tik paklausiau, ar megsta Aš nekaltas

A pas ta proktologa tai speju blogiau nei pas ginekologa… Brr…

Nezinau nebuwau Aš nekaltas

sheip idomu tikrai kaip merginos tada jauciasi ir t.t. Ir aplamai kaip tie daktarai nebuna kokiu pashlemeku ar kitaip kreivu?

Geriausia butu, kad visai ten nereiketu lankyti Mirkt ten JOKIO malonumo nera Šypsena

Tema tikrai kvaila, koks tau skirtumas ?

O Jums, vyrai, patiktu, kad pasodintu i ginekologo "samoliota" (taip paprastai vadinama ginekologo kede) kriestu uz kiausinius ir i shikna ranka ikishtu? Gal tik analinis zondas butu laimingas ir zigmas lydeka (buvo forume tokie gaidziai). Nieko gero. As negaliu pasiryzti nueiti pas ginekologa- vyra. Mano yra GINEKOLOGE. Labai gera.

tai sakai ginekologai ranka megsta pakaishiot, na ginekologiu ranka siauresne bishki ar tai norejai pasakyt; shiaip ish kur tox pyktis

Kas per malonumas gali būti pas gydytoją eiti, nesvarbu, ar tai ginekologas, ar šiaip koks ortopedas

na pas daktarus visad nemalonu eitŠypsena
pas stomotologa ypac

va kai kazkur antroj klasej ejau… Tevas sako buk kaip sakant vyras ir t.t. Atsisedau ant tos kedes ivaro tokia stora boba. -Nagi ishsiziok pakriausho taip negailedama paziuri na reiks traukt kazkoki krumini. Tai ka nusitvere ta boba reples tokias panashias kaip vinims traukt, jau taip nelabai gera pasidare, tiesa sakant per jega praziodino ir kai trauke … Vajergau … skausmas nerealus aishku jokiu vaistu nieko nedejo ta diena zeuriai skaudejo zymiai daugiau nei priesh tai, kitadien bishki maziau. Tai kaip sakant i tuos stomotologus kreivai ziuriu. Gal kam kas nors panashaus pas koki daktariukshty buvo a ?

hmmm, o prie ko cia forumas Noriu susipazinti ir shita tema?

manau nori susipazint Šypsena
kaip sakant pazinti geriau Apakęs

nu gal ir nieko budas pazinti kazka geriau su tokia tema Cha chaCha chaCha cha

Niu, manau, Genekologas Kazin Kiek Ten jeshko sau mielu pacienciu! Cha chaCha chaCha cha

kadangi pats esi ginekologas,tai kam dar klausi?!Cha cha