ar medituojate

ar medituojate

ar kada nors bandete medituoti? kajp jums sekesi?

bandziau. sekesi nei blogai, nei gerai. tik meditacija neivyko. bet ko noret is keliu kartu?

Man karta buwo pawyke gal apie 0.5sec negalwoti apie nieka - jausmas inkredibl Kietas

jau 11 metu (tiesa ne kas dien) tam skiriu apie 30-45 min. pries tai kilnoju svarscius, tada pranayama(kvepavimo pratima) o tada meditacija: (mantra, chakra, o kartais tik siaip svajoju)… na man tai vienintelis budas neskaitant knygu ar nesiklausant muzikos visiskai atsipalaiduoti, pabuti su savimi ir su kosmosuMirkt

Visada medituoju… kai sedziu ispletes akis ir ziuriu i kompiuterio ekrana,
Kartais medituoju … kai einu vienas gatve ir pasineriu i nieka, kai bunau vienas gamtoje, kai siela dainuoja ir gyvenimas sypsosi
Niekada nemedituoju kai nuotaika bloga

girdejau, kad zvejojant ir mezgant pasiekiama siokia tokia meditacijos forma…
gal kazkiek tiesos tame ir yra, bent jau mezgant Šypsena

jei meditacijai priskirtume visiska atsiojungima nuo aplinkios, tai medituoju per lietuviu kalbos pamokasŠypsena

hm…nemedituoju…uzlipti iki meditacijos laiptelio be mokytojo gana sunku…kol kas tenkinuosi hatha joga (asanos ir pranajama - tam tikru fiziniu pratimu atlikimas ir gyvybines energijos issaugojimas, kvepavimo regyliavimas)…tiesa, dabar tai apleista sritis del laiko stokos…

smagu butu ishmokt
tik niekaip nesugebu net 0.5 minutes apie nieka negalvot.
matyt neurotishka prigimtisŠypsena

turbut kalcio truksta Liežuvis

kazko truksta
faktas
Cha cha

O kas per dalyx yra tai, kai klausai atitinkamos muzikos (ne tos kur per radiju leidzia Cha cha )atsipalaidaves ir uzsimerkes, ir po kiek laiko tarsi atsiduri ten kazkur atsijungdamas nuo aplinkos? Tūsas
(Taip buna ir nevartojant nieko Pavargęs )

na toks supratimas yra jau neblogai Šypsena daugelis mano, kad nieko negalvojo tada, kai paprasciausiai neprisimena, ka galvojo. o is tikruju moketi matyti kiekviena savo minti, buti samoningam kiekvienam savo judesiui, pojuciui - labai didelis zingsnis. tai tesiant atsiras sugebejimas pastebeti tarpus tarp minciu, o veliau, pasibaigus vienai minciai, bus galima sustabdyti ir kitos minties atejima Kietas

galvojimas - kartais visai neblogas dalykas…pernelyg didelis galvojimas - igimta yda, kurios sunkiau atsikratyti uz bet koki kita zalinga prgimti/iproti…bet…reikia…

man knygos skaitymas yra meditacija, o sekasi puikia

Meditacija taj savotiskas maistas zmogui ajnanciam savo dvasios pazinimo link. Shiuolaikiniame gyvenimo tempe man ji tampa butina.Nesu ten kazkokiu religiju pasekejes,bet jau ilga laiko tarpa zmogaus gyvenima tiesiogiai sieju su dvasingumu,o meditacija yr budas surinkti save,savo jausmus ir paleisti juos viena kryptim.

Tam žvejybos pojūčiui tai pritariu. Jei tai galima vadint meditacija, tuomet man pavyksta medituot. Taip

Nebandziau nei karto, nors draugai sake, kad tikrai geras dalykas !!!

MEDITUOTI LABAI SUNKU NORS PRADEDANCIAJAM BET PASKUI BE TO NEGALI GYVENT…NEBUTINA TAM SKIRTI 30MIN UZTENKA PABUTI VIENAM IR APIE NIEKA NEGALVOTI NOR 5 MIN TAILABAI ATPALAIDUOJA…SEKMES MEDITUOJANT…MAN TAI PATI GERIAUSIA MEDITACIJA GAMTOJE SU ARTIMU ZMOGUMI…Šypsena