Ar matet kas bus per telika, a???

Ar matet kas bus per telika, a???

Kazkoks siaubas…Piktas Nejaugi mane viena uzknisa ta NATALIA OREIRO.Blin,grazi…turtinga ir POPOLIARI!Siaubas!!!Jo…tokia populiari ir ypac LT,kad niekas jos beveik nezino. Nu zodziu…Blogai

gal tiesiog neziurek?

Gal jau nebepyk taip ant tos OREIRO, man irgi ji nepatinka Ne bet tai ka as zinau, nereikia cia ant visos Lietuvos taip rekti Aš nekaltas mes juk ne kurti Liežuvis

Yra tema uzvesta "Ko nekenciant", tai va nueik ten ir parasyk, kad jos nekenti Šypsena

agha maciau patariu ir taw neziuret. Taip bet is kur istraukej kad ji grazi?? Baisu Cha cha

O tu juk papraščiausiai gali nekreipt į ją jokio dėmesio, ane? O beje, sakydama, jog ji tave užknisa, tiesiog gal tu jai labai pavydi to populiarumo, grožio, turto… Mirkt

Šypsena

Tau ji nepatinka, kitam ji patinka. Taip jau siame gyvenime yra nieko cia nepakeisi Šypsena Maziau kreipk demesi ir viskas bus ciki Graži

Kaip tai niekas jos nezino?? Paklausk bile ko! Visi zino! Ypac tie varskai katrie muilo operas ziuri Blogai

Cia nieko kito, kaip tik tikru tikriausias lietuviskas PAVYDAS!!!Cha chaMirktKietas

Nu kad as tu muilo operu ir neziuriu bet as ja zinau, ir man ten jau ji nera tokia grazi ar dar kazkas… Aš nekaltas O kas ten per telika bus? Sito dar nemaciau,gal tada gali naujiena pasakyt? Cha cha

o ka ten rode tokio?Aš nekaltas

Jei neklystu per LNK rode anonsa, kad kazkoks naujas serialas bus rodomos, kur ji atliks pagrindini vaidmeni !!!

nu tai bleen neziurekit jus tu muilo operu… bet jos daina ME MUERO DE AMOR tai tikrai grazi

Na nezinau neziuriu as tu muilo operu ir nesidomiu visokiom natalijom oreiroLiežuvis

von visas tu lotynu amreikieciu dramas is lietuvos von ispaniskas operas is lietuvos nervina mane jos uzpisa kas jas sugalvojo va seniau man patigdavo rodydavo amerikieciu tokkius ir tik kelius pvz zavus ir drasus nu nesamone 9999999999 seriju buvo gal desimt metu rode aktoriai speja numirti ox arba santa barbara ir ten is vis aktoriu gyvenimas filmuojamas gal 20 metu filmas bet pvz sauleta pakrante tai zaibys tik va baigesi vyduri kaskur idomumo viso ir viskas kaip eilinis amerkiciu muilas