Ar mane pagristai nubaude???

Ar mane pagristai nubaude???

Klaipedoje ivaziuojant i senamiesti stovi zenklas "motoriniu transporto priemoniu eismas draudziamas" (masina raudoname apskritime). As veziau namo drauga, kuris gyvena jau uz to zenklo. Tai sustabde paprasti patruliai. Nu mes is karto varyti, kad cia jis gyvena, pasa su adresu rodyt ir t.t. O tie aiskina, kad jeigu tas mano draugas sedetu uz vairo, tai viskas butu gerai, o jeigu jis sedi salia, tai jau bauda. Tipo privaziavai iki zenklo ir turi ta gyvantoja paleisti arba jis pats turi sesti uz vairo. Jeigu nori i svecius atvaziuoti, tai irgi pats seimininkas (uz vairo) turi tave atsivezti. Ir cia taip stabdo jau koki 3 ar 4 karta, bet visa laika tik jis parodydavo pasa, tai iskart be kalbu ir paleisdavo. O dabar teko 20Lt pakloti. Tai kaip cia is tikro???

manau kad neteisetai,norejo gaut babkiu ir viskasKietas

"Motorinio transporto eismas draudžiamas". Draudžiamas motorinių transporto priemonių eismas, išskyrus motociklus be priekabų, maršrutinį, aptarnaujantįjį transportą ir skiriamuoju ženklu "Neįgalusis" pažymėtas transporto priemones.

Aptarnaujantysis transportas - transporto priemonės, kurios priklauso draudžiamaisiais kelio ženklais (toliau vadinama - ženklai) pažymėtoje zonoje esančioms įmonėms, įstaigoms ir organizacijoms, toje zonoje gyvenantiems ar dirbantiems asmenims arba kurios atveža į tą zoną (išveža iš jos) krovinius, taip pat taksi, atvežantys į tą zoną (išvežantys iš jos) keleivius arba atvykstantys jų paimti nurodytu adresu.

Jei tu ne taksistas, tada teisetai nubaude. Bet pagal ideja kazkokia nesamone gaunasi, nes negali nuvaziuoti i svecius.

toj vietoj ir mane buvo sustabde. ilgai snekejau su paprastais patrulaiais pudrinau smegenis ir viskas issisnekejau. kita karta liepk keliukus iskviesti ir viskas, o tada baigiasi ju dainele nes jie stabdyti negali ir vsio.

Nekaltas As irgi po tokiu zenklu daznai pravaziuoju kai vezu panos drauge namo Cha cha tas zenklas vilniuje ivaziuojant i daukanto aikste prie prezidenturos,kitaip juk niekaip nepateksi i skapo gatve Nekaltas reix pasisaugoti tu gaidziu Nekaltas

Va cia tu ne teisus, policijos pareigunas visada gali stabdyti jei uniformuotas, ir stabdimo budas aiskiai isreikstas ir suprantamas visiems, taip kad pabandyk nesustoti tavo kibira suvarpis ir tave pati prie to pacio.O nubaude teisingai.

Dabar jau kiekvienas shuo,gali stabdyti, nes turi igaliojimus. O bauda gali israsyti tik keliukai.

nu jo, bet tai diena gali praktiskai bet kas! o vat naktigyvenvieteje gali stabdyti ne maziau negu du pareigunai su skiriamaisiai zenklais!Mirkt

tai kad stabdo dabar belekas kad tik zhalias tai ir MZPLiūdnas

butent. stabdyt gali ir apsaugos policija, bet bauda israsyt tik keliusnikai.

Išrašo bet kuris, jei jis turi protokolus. Ir turi tam teisę.

dar viena pamoka neduoti kysio zaliems o tai isvyso anarhija bus tuoj

Pala, pala… O jei gyventojas persėda už vairo, parvažiuoja… Bet išvažiuojant mane vistiek juk gali pastabdyt? Apakęs

TO: bemsas ir TS
Truputuką apsišvieskit arba savo teiginius pagrįskite.Mirkt

Juk taisyklėse aiškiai parašyta, jog automobilis turi priklausyti gyventojui…

Nekaltas

nesvarbu ar diena ar nakti, jei pareigunas neturi tai kas jam priklauso pagal instrukcija, lazdeles ir pan sk. zenklu, automobilio su ijungtais raud. ir mel. svytureliais tai yra galimybe nestoti Cha cha,tik paskui reikia prisiduoti i artimaiusia nuovada ir tiek ziniu, o del tu saudymu, tai durnas tu ar ka, ims jie ir saudys taip i vusus is eiles,beje esu kelis kartus nestojas pestiems pareigunams viena karta netycia kita karta is idomumo, ir nieko, net nevaziavau i nuovada. taigi sekmes

siuo atveju ‘priklausyti’ galima interpretuoti labai ivairiai, pvz. registracija ir priklausymas skirtingi dalykai.

Taigi aiskiai parasyta: ivaziuoti gali transporto priemones, kurios priklauso toje zonoje gyvenantiems asmenims. Ir manau kad tavo masina nepriklauso nei vienam is tavo draugu, taip kad teks eiti pesciomis.

Tai as net gincyjesis nebuciau, negali tai negalima… bet kodel pries tai 3 kartus normalus keliukai su masina stabde ir kai tas draugelis parodydavo pasa su adresu, be jokiu priekaistu palinkedavo gero kelio??? negi tie 3 istatymu nezinojo, o tie 2 eiliniai patruliai zymiai geriau pasikauste. Man tik tas idomu