Ar lietuviai nesioja petnesas?
Toks kvailas klausimas, bet man siuo metu aktualus Gera pazistama paprase savo mazyliui nupirkti petnesas (kad kelnes nesmuktu). Perverciau visus turimus katalogus, perbegau artimiausias parduotuves vaikams - na nera ir viskas. Sako, neturi paklausos
Uzsukau i amerikieciu parduotuve "Gap", galvoju, cia tai tikrai rasiu tas petnesas. Deja…
O ar lietuviai nesioja petnesas (tiek vaikai, tiek suauge)?
mano senelis kazkada nesiodavo tai yra keletas uzsilike bet tau teks graziai paprasyti ir
Nezhinau kaip ten pas jus,bet pas mus parduotuvese yra ir vaikishku ir suaugusiems pirkti.O tarp kitko lietuvoje net ir panos neshioja petneshas.Ir kas chia nuostabaus? Nieko blogo tame nematau
ne6oija,ir tikrai gan patogus dalykas
kas neistengia dirzo nusipirkt - iesko petnesu
borgai, as irgi nematau tame nieko blogo Man pasirode keistas pardaveju atsakymas - neturi paklausos
Jeigu kalba eina apie vaikus ir petnesas,neisivaizduoju savo sunaus be ju.Vos is kombinezonu isaugo,teko kelnias petnesom prilaikyt.Koks ten dirzas maziukui, nepatogu.
.
O suauge nezinau ar jas nesioja.Gal koki l. pilvoti…Dirzo tokio nerasi
nesioju kartais - visai patinka man
Perku parduotuveje, kur kostiumais prekiauja, yra tokia viena gera pas mane - aisku tas perku per daug skambiai pasakyta - nusipirkau 3jas ir uztenka
vienas dar senis saltis per kaledas antese…
Va butent, 7 as irgi esu tos nuomones. Petnesos maziems vaikams "prilaiko" ir sauskelnes, kad smunkancios kelnes ju zemyn nenutemptu, plius, kad maikutes/marskinukai neissipesiotu ir nugarytes nebutu plikos
Pilvotiems vyrams tai irgi patogumas. Ar sukrapstys ta dirzo sagti po pilvu
Aga, _flyer, vyrams tai ir as maciau Bet vaikams, absurdas, net "Mothercare" centre nera
Gal neuztaikiau…
ne tik pilvoti nesioja tiesa nesioju tik su kostiumu, dzinsus ir dirzas gerai laiko
_flyer, nieko asmenisko
Na, truktelejo velnias uz liezuvio galo ir psio
O ka lietuviams kelnes nesmunka? Smunka. Ieskok turguj, bent jau vaikisku tikrai rasi
Nzn, Amenos , todel ir klausiu…
Laisvai sukrapstau
Va su batu sniuriukais, tai prasciau, todel batus perku imaunamus
atvaziuok i LT ir rasi… pvz. Cekiskos avalynes salone Seskinej
…ot nusigyveno Londonas
…
lietuviai nenesioja petnesas
nešioju ir tevas mano nešioja…ir visiškai neblogai jaučiamės
Su petnešom kelnėm prilaikyti, tai viskas aišku, o kaip su vyriškom pentešėlėm kojinėms prilaikyti(tokios nuo kelienių). Turiu komplektėlį
. Labai jau man nepatinka, kai kojinės susmunka ir plika koja matos