Ar leisti dukrytei ( 8 men.) zaisti su suniuku ( 1men su puse)????

Ar leisti dukrytei ( 8 men.) zaisti su suniuku ( 1men su puse)???

Ar leisti mano dukrytei ( 8 men.) zaisti su suniuku ( 1men su puse). Bijau kad suniukas zaisdamas jos nekrimteltu taip nerimtai! NZN ka daryt! Seip nepalieku ju vienu, o kai isnesu suniuka, mazyle mano rekia! help!!!

o šuniukas jūsų, naminis ar koks iš kiemo? Nes paprasčiausiai vaikas gali kokią ligą nuo jo pasigauti Nekaltas Be to, manau, kad tavo dukrytė dar per maža suprasti, kad ir šuniukui skauda ir gali jį netyčia užgauti, o tada šuo tikrai gali krimstelėti.

Tegu žaidžia- šuo jos tikrai nesuės, o ji labiau jį nuskriaust galiTaip, be to, tokio vaiko vieno žaisti ir nepalieki; įdėk į maniežą, o šuo tegul aplinkui bėgioja, kai kur išeini ir prižiūrėt negaliTaip

suniukas naminis! labai grazus, toks mazas! man del ju abieju baisu!Šypsena

na tas tai savaime suprantamaŠypsena turiu dabar rupesciu sau, su dukra ir suneliu! ji rekia jei as ji isnesu, o sunekas irgi cypt pradeda jei neleidziu! nzn susidraugavo per daug, nors abu maziai ka jie ten suprantaŠypsena

o tu suniukui dantukus islupk ir tegu sau zaidzia su dukryte Cha cha

suniuku…
dantis…
Kietas
da s udawolstyjem

Tikrai suprantu, pas mane katė mažylę prižiūrėjo nuo gimimo, "nenyte" katę vadindavom. Žinok ir vėliau gali būti draugai neišskirimi, nes mano dukrytė katę ir šeria ir šukuoja, o kai mažoji vonioj užsikirto katė rėkė nerealiai Baisu ir duris kartu kasa, o kai stumi, kad galėtum atkrapštyti duris - katė purškia ant mūsų… O kai išlaisvinom - tai katė į vonią su mano dukryte visada iki dabar eina (jau metai)Cha cha

Siaubas, kokios draugės…
Tikrai smagu.

Apkabinimas

Žinoma kad leistiLabas

geriau kaciuka jai nupirk ApakęsCha chaTaip

dar suns betruko…neleisk su vaiku buti…gyvunas yra ne zmogus,jo elgesys neprognazuojamas

nu cia dabar, suniukas dar labai mazas, o as ju vienu ir nepalieku! mano suniukas chichuaha ir terrier mix, labai grazus!

Tegu draugauju, juk sakai , kad be prieziuros nebuna. Bet tik nepalik suniukui vaiko auklejimo, bus koks mauglis po to Cha cha

Na kai suniukui prades dykti dantys ir juos niesteti, tai jis pasidarys kandziulnikas Šypsena Tikrai ikas, bet tai nieko tokio - abu tik daugiau patirties ir uzuojautos igaus… Aisku reikia leisti zaisti!!!

Galima pamanyti kad žmonių elgesys visada prognozuojamas. Žmogus, jesli na to pašlo, pats nenuspėjamiausias sutvėrimas žemėje.Baisu
Ale rašo čia bile kąBlogai

Darom isvada: leisti, bet su nuolatine suagusiu prieziura. Kai suva pasikeis dantis - bus galima ir vienus palikti. cia bus kazkur po 8-9 men.

zinai, kokia pirma mintis buvo - dura visishska esi, jei tokie klausiami tau kyla… nemegstu shunuVeee

Mano sūnui 4,5 men. ir jis ir su katinu ir su šuniu padraugauja. Ir nieko baisaus tame nematau. Juk tai mano gyvunai mano namuose. Kaip anksciau del saves juos svarius laikydavau, taip ir dabar.
Daug zmoniu, dar daugiau - nuomoniu.
Savaime suprantam, priziuriu, kad gauru neprisivalgytu Veee

Mano ciucis sunu priziuri, visuomet atsigula salia jo, kai nieko kambary nera Laimingas Ir aploja kiekviena triuksmaujanti, kai jis miega Juokiasi Ir dar neprileisdavo katino, bet dabar, kai visi miegot eina, tai nors atviruka daryk - suo su katinu prie vaikiuko prisiglaude miega Žvaigždė UOGA, koks paveikslelis Myliu