Ar leidziate savo merginai (vaikinui) vairuoti savo mylima masina?

Ar leidziate savo merginai (vaikinui) vairuoti savo mylima masina?

As vis galvojau, kad nieko cia tokio…O dabar jau gyvenime neleisiu.

nu ir kokios to priezastys? As visada leidziu.

J.

As leisdavau,bet tik vienam zmogui,nes juo kaip vairuotoju labai pasitikejau,o siaip niekam neduodu ir pati uz svetimo vairo niekad nesedu,va…

Nepasitikiu ash merginu vairavimu, todel joms neduodu (skaudi kitu patirtis) o bachuriukui, jei zinau kaip rulina, be abejo leidziu.

Nu zmones kodel jus taip idomei ziurit i automobili? Man asmeniskai tai tik gelezies gabalas, kuri galima suremontuoti, pakeisti kitu ar panasiai.
Idomus jus esate. Matyt po pirma masina esat nusipirkeŠypsena

Kartais netgi reikalauju, kad pavairuotų (ka būnu po Alus ), bet žiguliuką vairuoti jai, matote, gėda gi didžiulė, o Roverį vairuoti bijo. Tad ir važinėjam pagrinde su jos auto

sunku įsivaizduoti tokį dvasios invalidą, katras savo mašinos baronką tau į rankas duotų… nebent smegenis ankstyvoj vaikystėj pašalęs buvo… jei ir šį kartą rengiesi mane pasiųsti kuo toliau, nesistenk - nebeoriginalu Bučkis

Aisku, kad duodu vairuoti.
Ner net diskusiju.

Savininkas geriausiai žino automobilio galimybes ir savo galimybes prie to automobilio vairo, kitas asmuo gali ir nesusiderinti su tavo mašina, o tai labai svarbu, kai situacijos baigtis priklauso nuo pripratimo ir supratimo, kas kiek gali. Šiaip tai negaila, jei sugeba.

aishq leidzhiu. Bet turiu viena bjauria savybe tokiais atvejaisAš nekaltas
Ir nors buvo tox vienas nemalonus atvejis man (ir mano masiniukui), bet tame nematau dideles problemos Taip
O dazhniausiai ne tik leidzhiu, bet ir prashau! kai po poros Alus pac jau rizikuochiau prarasti teises Cha chaCha chaCha cha

To @esetas:o tu man pradedi patikti,elgies kaip tikras vyras-koliojies ir tuo pat metuBučkisŠypsena

Tai jei jau abu mylimi (masina ir partneris (-ė) kam gi juos tada išskirti? Šypsena zinoma,kad reikia dalintis

Leidziu.

Leidziu tik tada kai pats bunu padares grama. O siap jei kur vaziuojame su jos auto, tai ji ir vairuoja. Kiekvienam savo. Be to ji nelabai megsta vairuoti (nors l. gerai vairuoja), o as labai megstu.

JP.

pasakos cia viskas del pripratimo prie auto. Jei jis tvarkingas, tai jokio skirtumo su kuo vaziuoti , nebent tas auto turi kokiu 300-400 AG varikli. Tada gal kazkiek ir reikia priprasti, nes ten paprastai ir transmisija buna kitokia.

J.

Karteli paryciais iseinu as su savo kadru ir dar pora draugu , visus i kluba as atveziau, Tai va iseinu ir jauciu, kad padauginau ir pavargau nuo naktinio tuso jau. Paprasiau savo kadro vairuoti…ir prasidejo blin.
Pajutau jau nuo sankabos smarve, blin, tai ne i savo juosta isuka, tai kelio viduriu vaziuoja…nu koroce…
P.S. Kas idomiausia esu su juo vazinejusi, viskas OK.

Nu Juozai, aš ne tau taikiau, tu matyt ir lėktuvą sugebėtum pilotuoti Cha cha, nu bet nevisi gi vienodai sugeba važiuoti, tuo labiau jei visą laiką važinėja automatu, o čia reikia persėsti prie mechaninės dėžės ir … sankryžoj (pvz.: piko metu sukant į kairę) šach mach ir vietoj pirmo bėgio trečias…pirst Ignore, o toliau viskas aišku.
Be to gi skiriasi automobilių valdymas varomų priekiu, galu arba visais ratais.

tai matomai tavo bichiukas su jokia masina nesugeba vaziuot arba per daug kritiskai ziuri.
As tai duodu savo tacke zmonai, tik ji nenori su ja vaziuot Cha cha
Jie varom su zmonos tacke, vairuoju as, taip jau ipratom. Nors negaliu sakyt kad maniske blogai vairuoja.

o kas sakė, kad aš Moterys?
beje, panelytei nepakenktų prisiminti, kas pirmas pradėjo koliones Baisu o jei dar siuntinėjimą ant trijų raidžių prisiminus… netinka tokiai simpatulkai tokie matrosiški poelgiai Gėlės