Ar laukiat?
Taip laukiu kaledu,senelio salcio ir daug dovanu
pzdiec mano FAU bus,nepakeiciau dar 2vnt zvakiu nx…reik vel cveka pirkt ziemai
drefosim
kaip dziaugiuosi ziema kad benzu vazineju,prie belenkokio salcio uzsikuri ir vaziuoji be problemu,kai dyzelistai viens kita prikurineja ir stumdo kiekviena saltesni ryta
UB tikras lietuvis
dro, varik i Taurage. Ten daug pigiu golfu, cveku, eclipse ir megane…
Blec Vudi, girdejau kad estijoj jau sninga a tiesa? dr002>> o antifriza pasitikrinai? as sian ziurejau -35 uzsalimo temp, manau bus ok
UB, su skirtingais dyzeliais jau 5 metai, nė karto nebuvę problemų su užkūrimais
antifrizas naujas,keiciau termostata,tai uzliejau nauja . UB>as tai sprendziu problemas kitaip,nusipirksiu 2menesiams bendzinine jei ka…nematau problemu o siaip abejoju,kad prie 25 nepasikurs,zvakes pakeitus udita:manja>siaip uztenka ir -20,tik tiek,kd i kefyra susoka,bet bloku netriauskina
Manjakai, estijoj jau virs savaites kaip ziema. O siandien kalbejau su soomeis, sake apie 20 cm sniego
Pries ziema kuro filtra pasikeiti pasitikrini kad zvakes butu geros ir akumas normalus jokiu bedu, gi dabartiniai dyzeliukai turi tenus kuro filtruose tai jei kuras valioja atjudet iki filtro kuro ten jis pasildomas siek tiek ir jei zvakes tvarkingos jokiu bedu
dr002> O ar apsikirpai?
Vudis>> draugelis skambijO is talino tai sake normaliai drebe dr002>> nu tai as ir manau kad uzteks beje yra skirtumas matuojant ar siltas ar saltas antifrizas? nes man matavo tai silta
Manja>zvakes mano atveju nusipirkti nera sunku,bet jas pasikeisti vel tektu siuo metu garazas uzimtas,zvakiu keitimas 200lt pats uztrukciau 2val ediC:abejoju ar skirtumas yra siltas/saltasimages.bite.lt/banga/files/club/201011/4cecf242a0d9e.jpg
jei tvarkingas priziuretas dyzelis,su geru akumu,naujom zvakem,gal ir nera dideliu bedu.Bet mes juk zinom kad ne visos geldos gauna tokia prieziura kaip FAU-FAU
UB>jokios prieziuros,tik daroma tai,kas priklauso daryti …nei daugiau,nei maziau
dr002>> zinau zinau del zvakiu kad reik kolikua nuiminet, net ir tds’aui reik kolika nusimt norint pakeist zvakes Tai va ten su tokia pipete patraukiau is isipletimo bakelio ir uzlasinau ant tokio suduko kaip ziuronas tas paziurejo per jy ir sako -35
Nu tai,sakykim dauguma lietuvisku masinu to gero negauna