ar labai mylite savo tevus?
o ypac kai jie pykstas?
kurio pusen stojate?
Stoju ton pusėn, kurio teisybė. Labai sąžiningai visada remiu tą, kuris, mano nuomone, teisus Dažniausiai tai tėvas būna
Aisq myliu savo mama [tecio neturiu] bet kai apsipykstam, meile nieqr neisgaruoja tiesiog ja uzgozia pyktis ir ynirshis…
labai labai labai myliu savo tevus.
kiek gyvenime ko buvo - supratau, kad tai patys patys artimiausi man zmones.
as busiu visada ju maza dukryte. Pirmagime.
ir labai tikiuosi, kad uz kazkiek laiko jiems kaip nors atsidekosiu uz viska.
keistas klausimas …
Mano tevas mires, mama kitam mieste, retai ja tematau… Tad kazkaip automatiskai jos vieta uzeme mano mociute. O ja myliu labai labai…
Tikrai keistas klausimas… Zinoma myliu, net jeigu ir kartais pykstu, bet tevams meile tai pats pirmas, seniausias ir ilgiausiai trunkantis jausmas
myliu abu,bet labiau mama
o as abudu myliu mano tevai yra geriausi! aisku kiekvienam jo tevai geriausi, bet mano tevai dar ir labai grazus. va taip
Motina -
Tevo -
Visada stoviu motinos puseje, kadangi ji mane uzaugino, praktiskai viena, zodziu tikru Tevu saviskio tikrai negaliu vadinti.
As labai myliu savo tevus ir dziaugiuosi, kad jie nesipyksta nors gyvena kartu jau 35metus. As manau, kad jie ideali pora. Ir tuo didziuojuosi.
Labai myliu .
Maniškiai pykstasi retai. Dabar kai atskirai gyvenam, iš viso beveik pykčių nematau . O šiaip nestoju dažniausiai nei vieno pusėn, o stengiuosi sutaikyti.
myliu, bet labiau stoju y mamos puse
Myliu ir gerbiu savo tevus, bet nuo vaikystes ypatingai artimi ir mylimi man buvo teta ir seneliai
labai myliu savo tevelius, jie tokie man demesingi, kai kila konfliktas darzniausiai as bunu it teiseja, nesaliska ir surikiuoju viska i savas vezes, ir konflikto nelieka, as visada uz teisybe, bet visur yra issimciu
Aisku,kad myliu savo tevelius . O konflikto metu dazniausiai stoju i mamos puse, nors pasitaiko,kadpalaikau ir teti
mama mane myli labiau nej ash ja
o tevo neturiu.
aišku kad myliu.o kilus ginčui nesikišu arba stoju į to pusę,kuris man atrodo teisus
To kuris laimi kova , o jei rimtai turi nugalet teisybe