ar klausotes?
ar klausotes Lietuvos radijo?
ka apie ta radija manot?
Man tas radija per daug jaunatviškas…
Kai klausau, tai kas papuola… Prasuku visas stotis ir issirenku. O kum tas radijas ipatingas? Ir pats ka manai?
Klausau tik savo vidinio balso…
O shiandien pas ji technine profilaktika…
tai aisku kad ne!!! o tu???
Zajac, ty menia slysys
nesiklausau…
klausau mamos, tecio ie radijo "znad willi"
Man tai patinka klausytis ka zmones gatveje, trolike ar krautuveje sneka, naudos daugiau, suzinau tokiu dalyku, kur per jokia radija niekas nepasako
Pagal Lietuvos radija darau rytine manksta todel visada esu zvali
aa yra toks radijas…
Ale tu matai, o ash jau maniau, kad seniai jau niekam nebereikalinga rytine mankshta. Paskutiny kartą rytine mankashtą mačiau per TV dar sovietiniais laikais. Ydomu butu suzhinoti kelinta valandą prasideda ta laida, nes norechiau prisiminti tuos pratimus ir ne tik pats bet ir…
Man Lietuvos Radijas - labai svarbus. Kiekviena ryta, tik atsikelusi, isijungiu. Kitaip, nezinociau naujienu, negaleciau klausytis idomiu pokalbiu, kartais, neblogu dainu, sekmadieniais - radijo spektakliu…
Manau, kad ne as viena, bet dauguma, gyvenanciu uzsienyje lietuviu, jei tik turi galimybe, klausosi LR. Jei ne LR1, man butu nuobodu, nes auginu vaikus ir didziaja dali dienos praleidziu su jais namuose. Tik butu gerai, kad neuzstigtu tas radijas, kaip, va, eme ir uzstrigo siandien.
zajac on-line,
LR geriausia uzsienio naujienu apzvalga, yra daug geru laidu, nagrinejanciu teisinius reikalus, ir siaip visko, gal paprasciausiai muzikiniu pertraukeliu per mazai
Lietuvos radio neklausau, bet nuo LT gyvenimo nesu atitolusi - pasiskaitau apie tai internete. O lietuviskas "bumchikas" staciai vimdo (Uzsikreciau nuo Otmorozok
)
ka padarysi jei per LR negroja Prodigy
Mankstinuosi, kol skaito zinias. Kai uzgroja muzika, begu i vonios kambari ir kisu galva po vandeniu
Priaugom prie kreslu , nepasikelt…
Rankos suristos laikrasciu susnims…
Musu didzejai kantrybe per rades bando…
Bet mes kantrus…
Iskesim, ir pasiruose istikimai klausyti…
Tegu viskas palinkui duzgia…
Ir tyla…
Ginger rašė:
Lietuvos radio neklausau, bet nuo LT gyvenimo nesu atitolusi - pasiskaitau apie tai internete. O lietuviskas "bumchikas" staciai vimdo(Uzsikreciau nuo Otmorozok
)
Kai skaityti nera kada ( verdu, kepu, pampersus keiciu, dulkes sluostau, mezgu, kartais Bangoje parasineju ), tai patogiausias budas viska zinoti - klausytis LR1.
O jei ziniu nereikia, geros muzikos ir pokalbiu apie mena galima pasiklausyti per LR2.