ar kerstas toks saldus kaip yra sakoma ir ar verta kersyti?

ar kerstas toks saldus kaip yra sakoma ir ar verta kersyti?

ar kerstas toks saldus kaip yra sakoma ir ar verta kersyti ir jei taip tai us ka ir kaip?

verta… labai saldus… bet kartais ir surumo turi… taip sakant kraujo skonio Šypsena

priklauso kam kersiji, jei tam ka mylejai tai tikrai tas kerstas nera saldus, o visais kitais atvejai taip Mirkt

ne, neverta…pakui tas kerstas gali atsisukti tau paciai Aš nekaltas kad ir koks jis saldus buvo(raliui.)nikit22,gal zinai ka turiu omeny…

as tai nezinau ka turi omeny… Aš nekaltas

o kieno tas kraujas saldus ar kersytojo ar to kuriam kersyji nes nezini kuo tas kerstas gali baigtisApakęs

Kersto saldumas priklauso nuo to , kam kersiji. BEt jis vistike dazniausiai buna saldus. Iki tol, kol atkersyji. O po to sirdy nu taip negera pasidaro… Atrodo jau geriau butum to nedares…Liūdna

jugi skaityk pasitaisiau…buvo skirta nikitai Šypsena

taigi ar verta kisti rankas i s…a ir po to gailetis del pasekmiu ar sazines grauzimo

aisku, kad to, kuriam kersyji. nereikia but tokiam asilui, kad kersydamas dar ir pats kraujais apsitaskytum.

Kerštas gal ir saldus, bet nepamiršk kad ir tau paskui gali atkeršyti

ar nemanai kad tas kuriam kersyji gali buti us tave daug sumanesnis ir stipresnis ir tavo kerstas nueis perniek ir nuo to gali nukenteti tu arba tavo artimieji ir tam kerstui taip galo ir gali nebebuti…Liūdna

jep lazda turi du galus Šypsena

ne. nemanau. as apie save per gerai galvoju.

Kerstas patiekalas , kuris valgomas jau saltas. Atrodo daugiau nera nieko pridurti.

Aš nekaltas taip

iskart pult kershyt neverta. geriau luktelet. veliau gyvenimas pats ant lekstutes pateiks tau puikia proga atsiteist. ir tai bus laaabai saldu.

Man kerstas dazniausiai buna saldus. O kodel negalima kersytApakęs? Juk tas zmogus apie tavo jausmus negalvojo…Aš nekaltas

Joks jis nesaldusLiūdnaKam kersyti?Juk veliau tu busi nelaimingas zmogeliukas nes tau kersys kiti.O tai l.l.l.blogai.