ar kenkia?

ar kenkia?

sveiki,
norekau paklaust, ar nekenkia stangines lankymas, kai atskirom dienom dirbama ne su atskirom gupem raumenu, o tiesiog dauguma pagrindiniu pratimu yra atliekami vienas po kito,

dekui

kenkiaKietas

kenkti nekenkia, bet rezultatas bus kuklenis, nei is eiles darytum pratimus!

na ta prasme ner ten visiska maisalyne:
4x spaudimas su stanga
4x trapecija
4x …
4x preseas
ir t.t.

o siaip teko girdet, kad geriausia viena diena krutines raumenis tobulint,
kita koju, trecia nugaros ir pan.

taip ir daryk… taip rimciau, bet pradziai reiktu bent pora metu viska is eiles daryt… kad kokiu raumenu neuzmirstum…

o tai paskui prasides visokios atrofacijos Šypsena

pasidaryk planeli, kokius pratimus darysi ta diena, kokius kita diena, kokia diena begiosi ir tpt.,Taip

pritariu ir as teko ir man girdeti kazka panasaus
NekaltasTaip

Reik daryt pratimus pagal kazkokia sistema, jei darysi kada nori koki nori tai tokia ir nauda bus isto tavo lankymo Cha cha

matot, is viso sportuot kiekviena diena nelabai gerai, jei nevartoji maisto papildu. jei sportuoji neatstatydamas iseikvotos energijos, tuomet gaunasi nuovargis, traumos. pats sportuoju jau 2.5 metu ir siek tiek ismanau apie tai ka kalbu. pirmas mano patarimas butu nepradeti sportuoti vienam nuo nulio. mano patirtis sportuojant be, galima sakyti, jokiu elementariu ziniu apie daromus pratimus ir t.t. yra nekokia. gavosi raumenu netolygumas, asimetrijos ir t.t.pratimus daryti taisyklingai yra labai svarbu. galiu lazintis kad nedaug is jusu visiskai teisingai moka atlikti, atrodo, paprasta pratima- stangos stumima. todel patariu pirma palankyti kokaiame nors klube kur treneris tave priziuretu, o ne tiktais ziuretu i tave Šypsena geriausia sportuoti( be papildu) kas antra diena. mano programa yra mazdaug tokia:
1 treniruote: apsilimas(2-3 min mynimo dviraciu arba begimo lengva ristele), pratimas peciu juostos raumenims, stangos stumimas(3x10), pratimas nugaros apatiniams raumenims(6 kartai kabeti ant specialiu atramu po 30s, po to kai raumenys pakankamai sustipreja- nugaros atsilenkimai), koju raumenims, presui ir paskutinis pratimas savo nuoziura.( gali buti blauzdu ar tricepsu)
2 treniruote: apsilimas, krutines raumenims su hanteliais, nugaros virsutiniams, kojoms, presui ir pasiriinktinai(atsispaudimai, prisitarukimai, aisqu taisingai daryti reikia)
ka ce jums aiskinti per daug. nueikit i kluba ir ismokit dayti pratimus. ce tik mano programa. aisqu, pratimai turi daug variantu, pvz stanga galima kelti kampu ir t.t.

nekenkenciu dalyku siame pasaulyje nera…kenkia viskas nuo grietines iki pampersu…o labiausiai kenksminga gyventi…