Ar kasdien nešiojat vestuvinį žiedą?

Ar kasdien nešiojat vestuvinį žiedą?

Pastebėjau, kad daugelis sutuoktinių nenešioja žiedų. Dažniausiai kažkodėl vyrai. Kaip čia yra? Aš nekaltas Ar pirštą spaudžia?..

Geda sakyt… iki juvelyro nedaeinu, reik paprasciausiai padidint. Nuo gero ir sotaus vedybinio gyvenimo… ir amziaus matyt, pirshtai tapo gerokai nebe tokie, kokie buvo esant jaunam. Jau koks 15 metu kaip nemuviu vestuvinio ziedo. Liūdna
Noru ji muvet gal ir butu.

Taigi aš kai nusiėmiau vasarą,tai ir neužsidėjau Apakęs
O nusiėmiau,nes mažas darėsi Cha cha spausti pradėjo,reiks pažiūrėti kaip dabar.
O mano vyras su žiedu Mirkt
Aš kai nešioju -tai nenusiiminėju .

Kasdien ir kas nakt ash su juo nesiskiriu. Situacija panashi kaip ir ValidolioCha cha. Kaip uzmove zmonele santuokos rumuose, tai net pats kunigas negalejo numauti,nes tik po metu gavom baznycios palaiminima.

O aš saviškiui padidinau… dabar sako - per didelis! Piktas Tai užsimovė ant kairės rankos! Apakęs Nu ir ką man dabar galvot?.. Aš nekaltas

Nesiojam…ant kakloCha chaMirkt

LEDI:tai kiti tegu galvojaCha chaCha cha A kam tau cia galva skaudint?ApakęsAš nekaltasŠypsenaGėlėsgui ne su antrankiais vaikstaiLiežuvis

10 metu nesiojau ant desines rankos, paskui 1.5 metu ant kaires, ir jau 1.5 metu kaip nebenesioju

trepango Šypsena bet juk jei žiedas ant kairės rankos, tai reiškia, kad našlys… Apakęs

Mes kartu su zmona nesiojam ant kaires rankos ,abu gyviŠypsena , arciau sirdies Šypsena

Tai kitose šalyse ant kairės ir nešioja Mirkt ko čia nervuojiesi?Jei kyla kokių nors klausimų pas vyrą ir klausk,ir manau jis tau logiškai paaiškins Šypsena

Nenesioju ,nes dar jo neturiuCha cha

Nenešioju, seife guliCha cha. O reikia nešiotiApakęs?..

Dianela O taip! Paaiškino logiškai Cha cha Pas jį mat kairės rankos pirštai storesni… Liežuvis
Bet aš ne apie tai… Aš norėjau pakalbėti apie tuos, kurie visai nenešioja žiedo. Viena iš priežasčių kaip paaiškėjo - nebetinka dydis… Cha cha Bet manau, kad ji ne vienintelė… Aš nekaltas

O priežasčių tai begalės Cha cha

Ledi daug zmoniu ziedo nenesioja ,vieniem pirstai per stori ,kitiem jie klibaCha cha ,kitiem dirbti trukdo, nemanau kad ziedo nemuvejimas(nesiojimas xi netinka toks zodis) nereiskia meiles nebuvimo ,ar partnerio negerbimo.
gal zmones ji uzsimauna ,tik sventem .Moterys turbut sentimentaliau i tai ziuriŠypsena

Kai iseiname pasipuose, tai bandom prisiminti uzsideti ziedus. Nei viens is musu megsta nesioti nei jokio laikrodzio, nei apyrankes, nei nieko apie kaklo. Ne
…Bet jauciuos neapsirengus be auskaru!Graži Ziedas ant pirsto tik simbolis. Grazus simbolis, bet nereikalingas, bent mums.

Auksinius ziedus pametem pries daugeli metu: vyras pamete lauze kraudamas malkas, ir as pameciau besitaskydama juroje. Pirkom sekancius ziedus Meksikos turguje. Dabar nors finansine verte zymiai mazesne (nuo aukso iki sidabro), bet mielas prisiminas, kur pirkom. Todel ir labiau saugom ir nesiojam, tik ypatingom progom… jei prisimenam. Cha cha

LEDIGėlės Alia zinokis ,man nuo to kairumo motrishka tik grazesne dar rodosCha chaCha chaJuolab kad ir naslyste -ne grabo lentosApakęsJa greit galima pataisytMirkt

Nu aš suprantu, kad tau jis labai brangus, bet gal išsitrauk vistik iš to seifo, surizikuok… Mirkt
Bangos Valkata, taip, tikrai moterys šiuo atžvilgiu yra sentimentalesnės. Ir jei jau sykį užsimovė, nešioja jį visur ir visada… kaip meilės simbolį… O vyrai… jiems mat trukdo… Ir kodėl dar per šventes jį prisiminti?.. Juk jei nereikia kasdien, tai kam kitus ir save apgaudinėti…