Ar kas zinot kur galima gauti pigiai nesiotas bet geram stovyje juodas odines baikerskas kelnes?
Ar kas zinot kur galima gauti pigiai nesiotas bet geram stovyje juodas odines baikerskas kelnes? arba bent jau virusu=] tik taisq ash cia ne apie britviskus kostiumus=] vuot…
man rodos rudas turiu, su sniurukais issonu kai paskutini kart maciau lyg buvo.
As tokia tema irgi buvau uzvedes Neradau… Teks pavasari naujas pirkt
Nors tu kai mazas Blade tai gali ir be sniuriuku padivalkese paieskot
Turiu juodas odines kelnes, bet be sniureliu.
Labdaryneje pilna jei esi mazas o jei sveri daugiau negu 80 tai gali ieskoti iki pazaliavimo nemanau kad rasi,as tai va jau senai ieskau bet ant manes nera o va draugelis jis toks kudutis uz mane zemesnis,tai jis viska is ten susirinko tiesiog kaip "lelyte" visas apsitaises
Tas pats galioja ir batams jei nori kauboicu tai irgi dideliai kojai U.z.S.i.P.i.S.k -niekaip nerasi
DjBlade, jei neblogai pasiulysi uz kelnes tai galesiu parduoti. )D
na sveriu ash ~60kg o ugis ~180=] norma? ar per daug?
ir ishvis kiek galetu kainuoti baikerskos odinees kelnees ir striukee na nesiotos aisq bet dar normaliame stovyje?
As kaip tik turiu kelnes odines, ir striuke (britvai), ir parduodu.( ugis kaip tik, o svoris tai per ziema gal priaugsi )
prie hales turgaus padevetose ziurek yra ten ble jei neispirko
aisq… reix ziureet… o kaina kokia mazdaug? =]
Visalaik odines kelnes perku luise,ankshciau kaip buvo markes tai kelnes suvarstomos pigiausios kainuodavo ~120 dm tai pagal kursa isheidavo apie 200lt.Dabar irgi kainos panashios,nemanau ar verta pirkti kazkokias padevetas
kaip ten bebutu jei kas turi dideles kelnes tai as paimciau
Lileiki kokias tu skaitai dideles kelnes?
ugis 192 ir kad placios butu
sejp rejk istisaj eiti per baraholkes ir tikraj rasi per ziema,as susiradau orginalia Hein Gericke motocikline striuke uz 80lt
o naujesnio modelio Hein Gericke kelnes(labaj rimtos)radau uz…5lt jos aisku po kritimo,bet visaj nieko,tik viena siule prairus…
tokiu taj nei luise nei sejp normalei paprasciausiai neipirksi nauju,ir devetas Hein Gericke zymei pranasesnes uz bet kokias naujas pigiai is kad ir luiso…
ziurke… na jai man taip rastum striuke uz 80lt ir kelnes uz 5lt tai duociau tau dar plius zu striuke ~20lt i uz kenles ~10 =] daugiau neturiu… gg
triplex kiek nori uz kelnes ir striuke ?