Ar kas nors zinot?

Ar kas nors zinot?

manes taip netiketai uzklause,koks yra lietuviu pagrindinid pusryciu patiekalas?Ne tie patys naujieji,o kaip ir nacionalinis?Reikia vienam zmogeliui ne tik kad pasakyt koki patiekala,bet ir atnest paragaut.Na as apart blynu,koses ir omleto nesumastauNeGal jus kuris ka ismanot?Beje turi jau ryt nunesti ta patiekala.

nu man pirma šovusi mintis - blynai, tokie dideli ir su spirgais. Kaip kaime daro…

Oi, o mano pirma mintis - kepti kiausinukai su lasinukais. Prisiminiau, kaip mano mociute kaime mus visada vaisina, ir gaunasi jai niam niam kaip skaniai, kazkaip kaimiskai…

man tai virti kiausai arba sumustiniai

Bulviniai blynai?

aš turėjau minty miltinius, ne bulvinius Kietas

Gal virti kiaušiniai? Aš nekaltas

http://ausis.gf.vu.lt/eka/food/fcont.html
gal kas tikx?
Lithuanians usually eat three times per day, but during periods of hard and intense work, especially in summer, mid morning and late afternoon snacks are added to the daily eating routine. The most filling, sumptuous meals are breakfast and lunch. Porridges, pancakes and soups for breakfast, soups, meat and potatoes for lunch. In the evening, dinner is a light meal. However, one does have a square meal, for the ancient Lithuanians said that there is no sleep on an empty stomach.
Lithuanians consider eating a holy event and behavior at table is like in church, quiet, orderly and reverential. Each family member had his permanent place at the table, with father sitting at the head of the table, mother sitting opposite father, the oldest son to father right, and the remaining members next to the son. The traditional seating at table is now practiced mainly during

Man irgi pirma mintis apie kiaušinius keptus ant lašinukų.
Dar manau tiktų cibulainė - kepti svogūnų laiškai su spirgučiais ir užpilti išplaktu kiaušiniu - va čia tai tikrai dažnas patiekalas kaimuose ir labai skanus (aišku, ne tiem, kurie svogūnų nemėgsta Cha cha)
Šakės, nu kaip aš užsimaniau tokios kiaušinienės - reikės po darbo ieškoti svogūnų laiškų pirkti Mirkt

Nu laba diena, čia tikrai ne apie mano pusryčius - košes ir blynus valgome labai retai ir tai tik savitgaliais, o kad sriubą pusryčiams Apakęs
Na nebent iš vakaro būnu gerai prigėrus, tai iš ryto norisi sultinuko ar kokių raugintų kopūstų sriubos Cha chaCha chaCha cha - tai būna 1-2 kartus per metus Cha chaCha chaCha cha

Aciu Merihold,as pasakiau ta adresa,tegul patys pasiskaito kam ten reikejo,nes as angliskai nemokuNe.Bet anie puikiai orientuojas anglu kalboj.Ir visgi ziuriu,kad visi kazkuom tai panasiai mastom.Kazi ar ten budavo kas mandriau.Bet man vienas zmogus tiek uzgincijo,kad kiausiniene pusryciams ir virti kiausiniai-yra rusiski pusryciaiAš nekaltas Nu ka as zinau,manau,kad vistas augino tiek rusai tiek lietuviai tiek visam pasauly,tai labai suabejojau tuo pasakymuAš nekaltas

Ne velnio ne rusiski. Lygiai taip pat kiausinius ryte valgo ir olandai. Tiesa ne kiekviena ryta, bet valgo Šypsena

Dekui,kas padejot kazkiek pamastymuos,cia jumsGėlės.Gal ka nors pasirinks,o gal ir ne ,tas zmogus,nes kazka lyg apie misraines galvojaApakęsCia tai jau tikrai nepusryciaiNe.Vistik as esu manau teisi manydama,kad kiausiniai tai gali but ir lietuvisku pusryciu valgisTaip.

Jei tureciau pasakyt apie save- nepamenu kada esu pusrycius valges. Nebent koki obuoli ar arbatos kausa pusryciais laikyt? Manau, pirma reikia isalkt, paskui valgyt- ne prisikimsti avansu.
Jei pusryciais laikyt pirmaji valgyma- tuomet galeciau drasiai vardinti pietu patiekalus. Mat "pusryciauju " daznai temstant… Va ir siandien dar nevalgesLiežuvis

Niam NiamCha cha

o man mažai duodavo valgyti ant juodos duonos užtepę taukų… fe, kai dabar pagalvoji (gerai, kad aliejum užsigerti nereikėdavoCha cha)

Nu cia tai tikrai,kad fe,duona su taukais.Kazi ar buciau galejus praryt as.Man mazai tai su pasakom,dainom ir dirzu maista kisdavo,normalaus nevalgydavau,na o jau tokio tai nei pro kurNe

duona su taukais yra labai skanu ! tik reikia truputi druskytes uzbarstyti. paspirginu spirguciu, tada palaukiu kol like taukai sustings, ir ant duonos juos. niam niam niam Gerai