Ar kam buvo taip- signalizacija kad pati issijungtu nei is sio nei is to?

Ar kam buvo taip- signalizacija kad pati issijungtu nei is sio nei is to?

Sveiki
Va ka tik einu prie masinos spaudziu mygtuka, kad isjungt signalizacija ir centrini o cia ji bleha vietoj to isijungia, nors tiksliai atsimenu, kad ijungiau ja palikdamas masina. Ir lyg girdejau kazkoki pyptelejima, bet negaliu garantuot, kad mano. Tai ar gali but taip, kad pati signalizacija issijunge, nes niekad taip nebuvo ar kame cia reikalas galejo but?signalizacija COMMANDER code perfect
thanx

to nelabai gali buti ,bet reikia daugiu infoCha cha

O kartais kodo tavo neskanavo kas salia? Kokia masina tavo?

Nu as pats nezinau ka galvot, bet tiksliai lyg ijungiau palikdamas…nu ziuresim kas toliau bus- gal nieko

Masina tai neipatinga - AUDI 80 perechodas 86m nemanau kad tokia kam nors paruptu,o ar koda skanavo tai nezinau bo masina ant kalno buvo, o sakai gali taip but?

Tai ar ant kalno ar kur kitur jei skanuoja tai nuskanuoja visur! O masina tai tavo ypatinga, nes tokias vertina ant daliu Cha cha! O ar galejo taip buti as tiesiog nezinau, taciau girdejau kad jei masina rakini su pulteliu ir ji po kiek laiko atsirakina, tai jau geriau vaziuok su ta masina kur kitur, nes yra tikimybe kad jos neberasi! O tavo atveju tiesiog nezinau ar cia gedimas ar koks kitas rimtesnis reikalas! Stebek dabar kaip elgiasi tavo signalizokas!

pergera signalke tokiam auto tikrai pamirsai ijunktiLaimingas

Nu dekui labai. Blin dabar reiks saugot paciam ta masinaNežinau Nors gal ir nieko cia bbz…O seip taip pas mane ten kintantis kodas, o kaip del jo skanavimo?

As ir pats noriu tuo tiket kad pamirsau, bet negaliu tiksliai pasakyt kaip buvo, o dar bleha girdejau pyptelijima lyg. Nu nebus dabar ramybes manŠypsena Signalke gal nebloga, bet jau senoka ji 98 metu yra, nu dar imobilaizeris yra.

Na tai tam ir skanuoja kad suzinotu tavo kintancio kodo sekanti koda, ta prasme jie suzino koks bus tavo sekantis kodas, kaip jis kinta!

O tai jeigu kelis kartus ijungsiu ir isjungsiu, tai gal nepagaus jie to kodo? Ar cia jau nieks neisgelbetu nuo to nuskanavimo?

Deja nieks nepadetu! Jie suzino tavo kodu seka ir gali atrakinet uzrakinet! Jiems tik tereikia tavo koda uzgaudyt ir vsio!

Nu tai py’zdets tada turbut man, bl neturesiu ramybes dabarNežinau. Kokiu priemoniu patartina imtis kad issaugot masina? Gal imanoma pakeist ta koda kaip nors?

Nesinervuok, ramiai Labas gal visai cia ne tas, as sakiau, gal cia gedimas signalkes, o gal tikrai nepaspaudei! Galu gale patikrink ar atsidaro pati ar ne.

Viskas veikia lyg niekur nieko, bet blin atrodo kad tiksliai ijungiau, bet ne 100% tikras esu. Nu reikes paklaust elektriko ar galima ten ta koda pakeist del sventos ramybes.

siaip joms koda pletkai ejo ,kad parenka!
bet siap as ja pasitykiu .Pardavinesi auto atvaziuk ismontuosim vistiek nieks uz signalke nemokes! Laimingasturesi naujam auto ji atitinka 2 lygi!Kietas

manau kad tikrai nieko baisaus neatsitiko greiciausia pilnai nepaspaudei mygtuko ir viskas Nekaltas

nu jo, ir man taip daznai buna. uzrakines masina isidedu signalkes pulteli i galine kelniu kisene, o po to atejes randu masina atrakinta Šypsena

nesinervuok, niekas neskanavo to tavo kodo, ir nevaziuok pas meistriukus su prasymu pakeist koda, jie tave isjuoks ir paims dar daug babkiu uz tai, ir pasakys, kad jau pakeite Šypsena paprasciausiai nepaspaudei normaliai pultelio mygtuko, o garsas gal tik atminty skamba (zinai zmogiskasis faktorius), man taip ne karta buve, arba kaip kolega sake, idejai i kisene ir ten pasispaude dar karta
vienu zodziu buk susikaupes kai uzrakinesi masina ir tiek, arba turek iproti pasiziuret ar lempos sumirkciojo ar centrinio uzraktas nusileido, as pvz visada ziuriu i uzrakta, nes ijungineju tyliai.