Ar kaleimas teisinga bausmė?
Kaip manot ar žmogus padares žiauru nusikaltima(pvz. nužudes savo gimdytojus ar kokį bejėgi senuka) gali pasikeisti kaleime? Ar yra teisinga bausti mirties bausme?
Žmonės niekada nepasikeis.Jeigu sugėbėjo sužudyti savo tėvus,ar gimines… aplamaj žmogų,nemanau jog nuo kalėjmo pasikeistų.Kartajs per tv išgirdusi jog kažkas kažką nužudė,tikraj susimastau apie mirties bausmę.Tiesiog žinau,jeigu taj nutiktų mano giminaičiams,tikraj gyvenime neatleisčiau tam žmoguj.Kartajs mirties bausmė reikalinga…~~
mmm… nu ir painus klausimas… taip…tas zmogus turi uzmoketi, bet is tiesu kaleimas nieko nepakeis, gal but tik pablogins…o mirties bausme biski perziauru, juk labiau jo artimieji kentes, o ne jis…o laisveje palikt irgi nei sis nei tas, tiesiog net nezinau…
As manau kad tikrai pakeicia zmogu, jauciu kai iseina "pragaidintas" tai jau nieko nesinori zudyti nes zinai kad teks vel i "gaidyna" gristi
Nemanau, kad zmones, padare zhmogzhudyste, nuo kalejimo pasikeistu. Jej jau sugebejo tai padaryt wiena karta, reishkia sugebes ir kita… Apskritai, manau, kartais reikalinga ir mirties bausme.
mano nuomone uz nuzudyma is kart reiketu mirties bausmw duoti, o ne kokiu 5 metus cypei atsedeti.
Manau kad reiketu mirties bausmes…
Mirties bausme manau reikalinga tik isimtinais atvejais, o seip tai kaleime zmogaus tikrai manau nepakeisi, nebent i blogaja puse
Is tikruju galiu pasirodyti ziauri, bet palaikau fizines bausmes Vagiui pirstus apkapot, zmogzudi nusaut. manau, kad tokiu bausmiu ilgai taikyti nereiketu, sumazetu nusikaltimu
kalejime tik iseina mokykla atitinkama ir tiek. va mano kaimynas sedo uz vagystes is masinu, o dabar jau uz butu vagystes. Kur ismoko lauztis? Aisku, kad kalejime
gali pasikeisti kalejme.
deja ne visi >:/
kaleime,jis tikrai nepasikeis…koks buvo toks ir isheis…jeigu jau labai rimta nusikaltima padarytu ir nesigailetu,rejktu nubaust mirties bausme
Galbut ir pasikeis, bet cia mazai tiketina… O mirties bausme mano manymu yra tikrai reikalinga
Pakeičia, bet tik kai kuriuos. Yra ir tokių kurie išėję į laisvę iš kalėjimo dėl žmogžudystės, toliau žudo…
sejp yra sakoma kad reik suteikt dar viena sansa zmogui… nors nezn… as gal vis del to labeu uz mirties bausme… zinoma tik uz tikrai zeurus nusikaltimus
Taip… Kažkodėl aš už mirties bausmę. Tarkim jei žmogus nužudė kitą, turėtų pats paaukoti savo gyvybę…
Tokius jau geriau Mirties bausme
Zinoma, kad teisinga
mirties bausme rejkalinga bet tik labaj griezhtais atvejais…
na seip tegul sedi kaleime…