Ar kada nors esate megine nusizudyti? ir jum tai nepavyko?
jeigu mirciau prasau tik nekaskit manes i zeme,noreciau kad mane kremuotu ir pelenus paleistu i jura,noreciau kad grotu U2 ar metallica ir noreciau pakalnuciu arba saulegrazu,cia butu vienas didziausiu mano noru
bandziau nepavyko
nebandziau ir nesiruosiu
taigi nepavyko nei bandyt,nei nusizudyt…
o siaip is kazkur prisimenu tokia minti:
Gyvenimas - tai eile i mirti.Durnas tas,kuris lenda be eiles
stobalnai…
bliaha… ir ko ash visad stengiuos be eiles ilysti visur… reikes apgalvoti aavo elgesi…
pavyko
Jei pavyktų-šiandien čia nesėdėčiau
buvo priesh metus. prisirijau tablechiu, kazhkaip nzhnau, turbut ish esmes specialiai paiimiau ju per mazhai. turbut vis del to dar tebuvo noras gyventi. viso rezultatas taj kad pravemiau visa nakti ir ish esmes tik supratau kad noriu gyventi ir kad rejk neverkshlenti o ka nors keisti ir daryti. savizhudybe ne isheitis, juo labiau kad pilna daug labiau nuskriaustu zhmoniu,ir zhmoniu, kuriems rupi ir vis del to yra zhmoniu, kuriems reikalinga tavo ar dar kieno pagalba =)
Taip.Bandziau.Jei esu su jumis,tai vadinasi nepavyko.Ir as tuo dziaugiuos!Labai.
Likimas.Nes vaistu isgertos dozes butu pakake dviem patiest…Dvi paras merdejau…
Vienui viena,nieko salia nebuvo…Po siai dienai artimieji to nezino…Nelinkeciau
to ka iskenciau net arsiausiam priesui! Suvokiau,kad gyvybe brangiausias turtas.Branginkit ja,nes ji laikina
Mmm visad pries tai darydami reikia pagalvot, tu tai numirsi, bet kazkas labai kentes
soviau i galva,bet nepataikiau
vienakart bandziau ir pavyko
zmones geriau gyvenkite draugiskai
Žudytis negalima ,nes į pragarą pakliūsit
ex…kajp mataw…taw lemta gywenti ka tu bedarytum…turejaj jaw po pirmu kartu pastebeti…turbut atlixi cia kazka didingo …mm…teko…nu nepawyko jej sedziu cia ir rasaw komentara
taip pat atkalbineti norincius taj padaryti…kaj ziuri is sono wiskas kitaip, nej esi pac tam kailyje…
to sustrs_gezas ---->>> diewu netikiu, wadinas ir pragaro man nera…o sejp gywenimas cia yra pragaras…