Ar kada galvojot apie savižudybę?
Ar kada galvojot apie savižudybę?..Koks būdas būtų geriausias?..Kas turėtų nutikti,kad pasirinktumėt tokią išeitį?..
niekada ,po kol kas gyvenimas man dar mielas …
aik tu nx su tokiais klausimais…i savaite maziausiai tam klube tokias 2 temas pakuria…ka jums gyvent nusibodo???
Nx aš neisiu ir man gyventi nenusibodo…juk vienas iš mano klausimų buvo:kas priverstų jus nutraukt savo gyvenimą?..Ar kartais neužplaukia mintis,kad tada baigtųsi visi rūpesčiai?Aišku,tai būtų blogiausias tų problemų sprendimas,bet vis dėl to…
shone yra paieshka
tokiu temu jau buvo naisq kiek… tai kad ir neatsakineisiu ash i ja… neturit ka kurt, tai iswis geriau nieko nekurkit…
galvojau, bet ne ta prasme kad norejau nusizudyt, tiesiog pagalvojau kaip reiketu zudytis, bet paskui nusprendziau kad nesizudysiu ir toliau pamokas ruosiau
negalwojau ir negalvosiu gyvensi kiek man reikes
nea…kvaila iseitis
Pasakysiu viena dalyka,nusizudyt yra zajebys. Nusizudo tik durniai, o kam tu durniu reik, taj gerai kad ir nusizudo bo kitus dar durnintu o pats taj saves durnu nelaikau taj ir nezadu nusizudyt
bet jei isdurnesiu taj nusoksiu nuo kokio dangoraizio arba televizijos bosto bo kitaip neidomu