Ar kada esat nusiwyle isigytu daiktu?

Ar kada esat nusiwyle isigytu daiktu?

Nusprendziau sukurt sia tema nes pradzioje wasaros isigijau gan brangias “lorenzo” basutes juodos spalwos is pradziu lb dziaugiausi bet panesiojus pradejo nusideweti juoda spalwa ir tose wietose kur lieciasi oda liko ruda spalwa o wisi dazai ant kuno. Gal taip ir nekreipciau demesio jei jas buciau isigijusi kokiam turguje o as nusipirkau parduotuweje miesto centre. taigi ar esat nusiwyle isigytu daiktu? Ir ypac jei uz ji sumokejot palyginus nemenka suma? Drovus

nusivyliau maikonu… nusipirkau is turgaus… Pavargęs bet tokia niex dar neturejo, tai buvau sustras vaikis, bet paskui priviso ju kai velniu… Veee ir ne vien tik del to… jis buvo su apvaliu kaklu, daugiau tokiu nepirksiu, geriau tokie kur eina i trikampi… Gerai

Priesh sesis metus pirkau kompiuteri sumokejau kruva pinigu o dabar jis nieko newertas Cha cha Juokiasi

Esu ne kartą nusivylęs įsigyta mergina.

paskutinis nusivylimas - monitorius Piktas. ir kas sake, kad Samsung patikima??? naudoja zmones monikus 5 metus ir nieko, o cia ir metu garantija nespejo pasibaigt Veee. patys i nuostoli eina ir tiek remontuodami pagal garantija Blogai. dvi savaites negalejau i kompiuteri ilist Nustebęspas mus bloga karma nat monitoriu Cha chao kalbant apie kitus daiktus, tai amzinai prisiperku visokio sh… kuris man veliau nebepatinka, bo esu kraupi neapsisprendele Juokiasi. bet nieko, pastaruoju metu matomos siokios tokios pastovumo apraiskos. cia su senatve turbut ateina Cha cha

Floidas Taip man irgi graziau atrodo su trikampe apykakle Gerai

Rockis tikrai? Apakęs as tai nusiwyliau telefu pirktu pries 4metus Juokiasi batereika nelaiko Nekaltas bet atradau nauja panaudojimo buda kaip sawigynos priemone tai liux Taip

Nieko keisto, juk ce viena ish moterishkumo sawybiu pirkti daiktus kuriu visihkai nereik! Cha cha

Teko, ir ne vieną kartą. Nusipirkau džinsus, ir jei daugiau vaikštai, suprakaituoji, nudažo kojas mėlynai Baisu Cha cha Šiaip dažnai nusiperku rūbus, kurie man nepatinka. Esu toks žmogus. Man lengvai įperša ką nors. Prisiperku visko ko nereikia

O kokia kaina tu basuciu buvo ??? Nekaltas

jup Drovus boona nusiperki brangu ruba o paskuij nusprendi kad jis teuw netinka Nekaltas

Oj tixliai jau net nepamenu bet ten kazkaip nuolaidu metas buwo ir pirkau kazkur apie 100lt na ten tokios isispiriamos basutes man kazkaip lb patiko tai nusprendziau isigyti Taip o daba nusitryne net pats firmos paw. Tai ka as zinau Nekaltas Beto wisad man patikdawo butent lorenzo daikciukai bet daba kazkaip pradejau abejot kokybe Šypsena

as daznai nusiviliu nusipirkta kosmetika. Nežinauaisku, ne taip brangu kaip batai, rubai ar monitorius, bet vistiek abydna, kai voliojasi ir akis bado. be to, uz ta nenaudojama kosmetika jau butu galima isigyti nebloga rubeli ar batus… Piktas

ir man teko nusivilt pirktu daikteliu… Taip

Esu nusivylus daug kartu Liežuvis Vien kiek batu turejau nekokybisku, tai oda nusilupdavo, tai spalva nusitrindavo, tai dar kas. Ir pirkti parduotuvej Nekaltas Kazkada turejau Lorenzo basutes, tai visas vitpadis apsilupo, balti plemai liko Apakęs O basutes tai juodos…

Dar esu nusivylusi Loreal nagu laku. Kaina tai Apakęs , o laiko ne ilgiau uz pigu po kelis Lt. Visokios kosmetikos pilni stalciai voliojas. Nusiperku, panaudoju kelis kartus ir nebepatinka Nežinau Ypac lupdazius ir lupu blizgesius megstu pirkt, bet kai pasidazau, noris kuo greiciau nusivalyt. Daznai pasitaiko, kad nusiperku koki ruba per ispardavima ir paskui nenesioju, nes man jis nebetinka ir nebepatinka NustebęsIr kaip man ismokti pirkti tik tai, kas tinka, patinka ir yra butina ???

as irgi daznai daug kuo nusiviliu. bet labiausiai sirdi del vieno ziedo skauda. zodziu taip, nuejau as i papuosalu parduotuve ir mano akys is kart uz tokio sidabrinio ziedo su svarovski kristaliukais uzstrigo. na, niekaip akiu atitraukt negalejau. zulinausi zulinausi aplink ir nusipirkau. kainavo, rodos, 130lt. tai va. pirma savaite buvo labai labai grazu, atsiziuret negalejau, bet veliau vis labiau jis man nepatikt eme. kazkoks pernelyg blizgantis, per didelis ir t.t. dabar jau visai i ji ziuret negaliu. pagalvoju: “o dieve, ir kaip as toki nusipirkt galejau??”… guli dabar jis mano lentynoj kazkur. siaip cia tikriausiai ne paciu ziedu nusivyliau, o savimi, kad taip neapdairiai, neapgalvotai pasielgiau.

Jop lorenzo man pradejo jau nebepatikt Ne

kelis kartus buwau nusiwylus pirktais daiktais !!!bet nieko, isgywenau… Mirkt