Ar kada esat nusiwyle isigytu daiktu?
Nusprendziau sukurt sia tema nes pradzioje wasaros isigijau gan brangias “lorenzo” basutes juodos spalwos is pradziu lb dziaugiausi bet panesiojus pradejo nusideweti juoda spalwa ir tose wietose kur lieciasi oda liko ruda spalwa o wisi dazai ant kuno. Gal taip ir nekreipciau demesio jei jas buciau isigijusi kokiam turguje o as nusipirkau parduotuweje miesto centre. taigi ar esat nusiwyle isigytu daiktu? Ir ypac jei uz ji sumokejot palyginus nemenka suma?
nusivyliau maikonu… nusipirkau is turgaus… bet tokia niex dar neturejo, tai buvau sustras vaikis, bet paskui priviso ju kai velniu…
ir ne vien tik del to… jis buvo su apvaliu kaklu, daugiau tokiu nepirksiu, geriau tokie kur eina i trikampi…
Priesh sesis metus pirkau kompiuteri sumokejau kruva pinigu o dabar jis nieko newertas
Esu ne kartą nusivylęs įsigyta mergina.
paskutinis nusivylimas - monitorius . ir kas sake, kad Samsung patikima??? naudoja zmones monikus 5 metus ir nieko, o cia ir metu garantija nespejo pasibaigt
. patys i nuostoli eina ir tiek remontuodami pagal garantija
. dvi savaites negalejau i kompiuteri ilist
pas mus bloga karma nat monitoriu
o kalbant apie kitus daiktus, tai amzinai prisiperku visokio sh… kuris man veliau nebepatinka, bo esu kraupi neapsisprendele
. bet nieko, pastaruoju metu matomos siokios tokios pastovumo apraiskos. cia su senatve turbut ateina
Floidas man irgi graziau atrodo su trikampe apykakle
Rockis tikrai? as tai nusiwyliau telefu pirktu pries 4metus
batereika nelaiko
bet atradau nauja panaudojimo buda kaip sawigynos priemone tai liux
Nieko keisto, juk ce viena ish moterishkumo sawybiu pirkti daiktus kuriu visihkai nereik!
Teko, ir ne vieną kartą. Nusipirkau džinsus, ir jei daugiau vaikštai, suprakaituoji, nudažo kojas mėlynai
Šiaip dažnai nusiperku rūbus, kurie man nepatinka. Esu toks žmogus. Man lengvai įperša ką nors. Prisiperku visko ko nereikia
O kokia kaina tu basuciu buvo ???
jup boona nusiperki brangu ruba o paskuij nusprendi kad jis teuw netinka
Oj tixliai jau net nepamenu bet ten kazkaip nuolaidu metas buwo ir pirkau kazkur apie 100lt na ten tokios isispiriamos basutes man kazkaip lb patiko tai nusprendziau isigyti o daba nusitryne net pats firmos paw. Tai ka as zinau
Beto wisad man patikdawo butent lorenzo daikciukai bet daba kazkaip pradejau abejot kokybe
as daznai nusiviliu nusipirkta kosmetika. aisku, ne taip brangu kaip batai, rubai ar monitorius, bet vistiek abydna, kai voliojasi ir akis bado. be to, uz ta nenaudojama kosmetika jau butu galima isigyti nebloga rubeli ar batus…
ir man teko nusivilt pirktu daikteliu…
Esu nusivylus daug kartu Vien kiek batu turejau nekokybisku, tai oda nusilupdavo, tai spalva nusitrindavo, tai dar kas. Ir pirkti parduotuvej
Kazkada turejau Lorenzo basutes, tai visas vitpadis apsilupo, balti plemai liko
O basutes tai juodos…
Dar esu nusivylusi Loreal nagu laku. Kaina tai , o laiko ne ilgiau uz pigu po kelis Lt. Visokios kosmetikos pilni stalciai voliojas. Nusiperku, panaudoju kelis kartus ir nebepatinka
Ypac lupdazius ir lupu blizgesius megstu pirkt, bet kai pasidazau, noris kuo greiciau nusivalyt. Daznai pasitaiko, kad nusiperku koki ruba per ispardavima ir paskui nenesioju, nes man jis nebetinka ir nebepatinka
Ir kaip man ismokti pirkti tik tai, kas tinka, patinka ir yra butina
as irgi daznai daug kuo nusiviliu. bet labiausiai sirdi del vieno ziedo skauda. zodziu taip, nuejau as i papuosalu parduotuve ir mano akys is kart uz tokio sidabrinio ziedo su svarovski kristaliukais uzstrigo. na, niekaip akiu atitraukt negalejau. zulinausi zulinausi aplink ir nusipirkau. kainavo, rodos, 130lt. tai va. pirma savaite buvo labai labai grazu, atsiziuret negalejau, bet veliau vis labiau jis man nepatikt eme. kazkoks pernelyg blizgantis, per didelis ir t.t. dabar jau visai i ji ziuret negaliu. pagalvoju: “o dieve, ir kaip as toki nusipirkt galejau??”… guli dabar jis mano lentynoj kazkur. siaip cia tikriausiai ne paciu ziedu nusivyliau, o savimi, kad taip neapdairiai, neapgalvotai pasielgiau.
Jop lorenzo man pradejo jau nebepatikt
kelis kartus buwau nusiwylus pirktais daiktais bet nieko, isgywenau…