Ar jusu tevai daznai pykstasi..??

Ar jusu tevai daznai pykstasi…??

Va taip pagalvojau ir sugalvojau paklaust… Mirkt Tai ar daznai pykstasi jusu tevai…?? Aš nekaltas

ne, nes mano tevai issiskyre.

mano irgi ne nes mano tevas nesenai mires Nustebęs

Man labai labai pasisekė : Niekada, jie puikiai sutariaMirkt

Gal bereikalo ash cia tokia tema uzvedziau… Aš nekaltas

niu mano jau senai issiskyre, bet kai susitinka tai jau geriau laikyt juos atskirai Nustebęs

visko buna…

retai…nors buna visko Aš nekaltas

seniau kazkajp pykdavos,dabar nebe…

Tevai ne, bet as su tevais taip… mano tevai labai taikus… Šypsena

buna,buna…

neee. mano tevai labai vieningi, jie visas savo jegas nukreipia i gincus su manim.

Uzjauciu visus tuos kurioo tevaj issikeere ir kurioo mire… Liūdna

Tajp peekstasi… Juk ne eemanoma geeventi visiskaj be barnioo… Eh, tik sleekstu girdeti kajp jie peekstasi… Norisi viska mesti, sudauzeeti langa ir begti kazkur away… norisi rekti, kleekti, tacew teeli… Teeli, ir klausajsi kiekvieno joo zodelio, nias nori, kad jie grejcew susitajkeetoo… Teelej klausajsi ir nesikisi, bijodamas kad pabloginsi padetee…

Jei mama pradeda,tai susipyksta

Buvo kadaise laikotarpis kai jie pykosi, bet dabar labai graziai gyvena, be jokiu barniu…TIk kyla nesutarimai (issiskiria nuomones), del namo interjero, kokios spalvos sienos bus ir pan…Bet cia laikina (tesiasi max 5 min) stovedami prie sienu inirtingai padiskutuoja ,o po to randa kompromisa…Mirkt

anksciau ziauriai riedavos bet daba issiskyre Šypsena

Mano tevai visai nesipyksta, nes jau pries daug daug meteliu issiskyre ir visai nebendrauja.

gal…Aš nekaltas

Nu seniau taj pykosi ir smarkiai, as buvau mazas dar tai verkdavau ir pns. Keleta kartu norejo skirtis tai kad motina ar tevas pritraukt savo pusen mane gyvent, man buvo nupirke dviraty, sony play station, video kamera, game boy, playeri, ir pns, daug ko, bet ir taip neishsiskyre, dabar tai man px kai pykstasi jau, net kai susipyksta tai tevo paprasau belekiek pinigu tada duoda, ir nieko neiaiskina man tada jei girtas bunu ir pns…