Ar jūsų neužknisa bilietai?

Ar jūsų neužknisa bilietai?

Blyn, aš per savaitę prisirankioju iki 40 bilitų ir maršrutinių… jūsų jie neužknisa?

Mesk per peti, kam renki? Aš nekaltas

Tai kad šiūkšlint sąžinė neleidžia, tai kažkaip ir renkasi…Cha cha

Nu. Yra tik dvi galimybes: arba ant zemes, arba i kisene. Ane? Kietas

Tai ir dedu, dedu, o po to ką nors reikia rasti kišenėje, tai net gėda pasidaro…Cha cha

Emily, o išlipus šiukšliadėžės niekad nesi pastebėjusi? Cha cha

Labas vakarasMirkt. Tai kad aš paskutiniu metu važiuoju paskutinę minutę ir išlipusi skuodžiu į univerą, darbą, treniruotę, susitikimą…etcCha cha

Nu. Aš irgi. Bet išlipu stotelėje, o ten visada yra tas daigtaz. Negi sunku ištiesti ranką?

Wot turiu tokią pat problemą su centais…Cha cha

As igi visalaik (nu dazniausiai Aš nekaltas)metu i liuksledeze tuos bilietukus Cha cha

Centus duok manTaip

Arba į šiukšlių dėžę kiekvienoj stotelėj.

taigi sakiau, kad išlipusi iš transporto priemonės skuodžiu (kur norsCha cha) ir neturiu laiko ieškoti šiūkšlių dėžėsMirkt

aš tai prisirankioju pilną piniginę kvitų iš parduotuvių, o kai jau nebetelpa, tada darau reviziją piniginėj… Šypsena ale tarp tų popierių pinigų tai dažniausiai nebebūna… Aš nekaltas

nusipirk nuolatini ir bilietukai vienkartiniai nesikaups… Gerai Mirkt

Nezhinau Aš nekaltas Cha cha

Tigi yra nuolatiniai Mirkt

Aha, as irgi dedu ir dedu… Ir ismest pamirstu Aš nekaltasTenka karta per savaite daryt tvarka savo kisenese Šypsena

arba pirk nolatini arba kaisiok tuos bilietukus i visas imanomas skyles (ce tik nesupraskite poslaj Liežuvis) pvz i plysius tarp autobuso sedyniu, metaliniu tureklu kiaurymes ir kitur kur tik galima Cha cha
myli mane matyt valytojai Cha cha

MatytTaip