Ar jūsų neužknisa bilietai?
Blyn, aš per savaitę prisirankioju iki 40 bilitų ir maršrutinių… jūsų jie neužknisa?
Mesk per peti, kam renki?
Tai kad šiūkšlint sąžinė neleidžia, tai kažkaip ir renkasi…
Nu. Yra tik dvi galimybes: arba ant zemes, arba i kisene. Ane?
Tai ir dedu, dedu, o po to ką nors reikia rasti kišenėje, tai net gėda pasidaro…
Emily, o išlipus šiukšliadėžės niekad nesi pastebėjusi?
Labas vakaras. Tai kad aš paskutiniu metu važiuoju paskutinę minutę ir išlipusi skuodžiu į univerą, darbą, treniruotę, susitikimą…etc
Nu. Aš irgi. Bet išlipu stotelėje, o ten visada yra tas daigtaz. Negi sunku ištiesti ranką?
Wot turiu tokią pat problemą su centais…
As igi visalaik (nu dazniausiai )metu i liuksledeze tuos bilietukus
Centus duok man
Arba į šiukšlių dėžę kiekvienoj stotelėj.
Escape rašė: Arba į šiukšlių dėžę kiekvienoj stotelėj.
taigi sakiau, kad išlipusi iš transporto priemonės skuodžiu (kur nors) ir neturiu laiko ieškoti šiūkšlių dėžės
aš tai prisirankioju pilną piniginę kvitų iš parduotuvių, o kai jau nebetelpa, tada darau reviziją piniginėj… ale tarp tų popierių pinigų tai dažniausiai nebebūna…
nusipirk nuolatini ir bilietukai vienkartiniai nesikaups…
Emily rašė:
Blyn, aš per savaitę prisirankioju iki 40 bilitų ir maršrutinių… jūsų jie neužknisa?
Nezhinau
Tigi yra nuolatiniai
Emily rašė:
Tai ir dedu, dedu, o po to ką nors reikia rasti kišenėje, tai net gėda pasidaro…
Aha, as irgi dedu ir dedu… Ir ismest pamirstu Tenka karta per savaite daryt tvarka savo kisenese
arba pirk nolatini arba kaisiok tuos bilietukus i visas imanomas skyles (ce tik nesupraskite poslaj ) pvz i plysius tarp autobuso sedyniu, metaliniu tureklu kiaurymes ir kitur kur tik galima
myli mane matyt valytojai
spyefex rašė:
myli mane matyt valytojai
Matyt