Ar jūsų manymu jūs kuom nors išsiskiriate?
Tiek išore, tiek vidumi. Kom išsiskiriate? Ar jums tai svarbu(išsiskirti)?
Kiekvienas zmogus yra individuali, kuo nors issiskirianti, asmenybe. Manau, kad nera norinciu buti pilka mase
NA nzn ar svarbu issiskirti…taciau manau siek tiek issiskiriuvienodu nera mes visi kazkuo issiskiriame…taciau vieni labiau tai pabrezia …kiti maziau…o issiskirti manau yra gerai…
taip as esu tokia vienintele
ir kitokios tokios kaip as neikas neras
nes kiekvienas yra skirtingas…
Manaw visi kuo nors ishsiskiria, vieni grozhiu , kiti sheepsena ir pan.
Nosim ishsiskiriu kaip zhydas
Nezinau, ar labai kuo nors ishsiskiriu, bet man tai netrukdo.
nezinau…gal tuo kad visada sakau tiesa i akis.aisq ne viena as tokia,bet ir ne kiekvienas toks
as manau kad is kitu issiskiriu savo mastysena
isore tai manyciau,kad neissiskiriu…o vidumi… gal nelabai,nebent siokiu tokiu nerangumu ir neveksliskumu
tiesiog visada turiu ka nors padaryti,uzkliuti,nudribti ir pan.
Bet man tai gyvenime netrukdo,tiesiog reikia moketi ir is saves pasijuokti
Ir aprangos, ir budo bruozais esu issiskirianti Netradicine mano apranga, netradicinis mastymas…
Nemegstu buti panasi i kazka, visada stengiuosi buti SAVIMI
Na,bent jau klasėj tai išsiskiriu knygų "graužimu".O man išsiskirti nesvarbu.
taip,kiekvienas savotiskas. bet yra tokiu,kurie nemegsta issiskirianciu zmoniu…
Taik kad kito tokio kaip jus shiam pasaulyje nera dar nereishkia kad jus ishsiskiriate
Juk kiekvienas zmogus turi savotisku savybiu. Nebent tu kalbi apie kokias antgamtines galias?
niu nzn… gal taip, gal nea… bet jei taip, tai gal tikrai neypatingai nzn… pasimeciau kazkaip net…
bebejo esu totaliai nupushus ir tikrai mane galima pastebet… (kai man nuotaika gera boona) o seip… visi zmones yra skirtingi…
daug kas susipazine su manimi pasako, kad esu labai siltas zmogus. o ir siaip, niekur nerasit dar vienos tokios pacios kaip as
nu as irgi taip manau